COLORS OF FASHION&FRIENDS

Fashion&Friends vam predstavlja ljetnu digitalnu kampanju „Colors of F&F“. Vrijeme je da odaberete idealan outfit za bijeg na omiljenu destinaciju i svoj odmor začinite kaleidoskopom boja.

Crvena je boja koja odgovara temperamentnijem karakteru. Boja koja budi najintenzivnije osjećaje, strast i odvažnost, želju za romantičnim ljetnim avanturama i ludim provodima. Komadi iz kolekcija brendova kao što su Replay, Tommy Jeans, Calvin Klen i Liu Jo vaši su partneri za ludo nezaboravno ljeto.

  

Siva je savršen spoj bijele i crne. Odlično se slaže s drugim bojama, sofisticirana je i otmjena, a odgovara nešto ozbiljnijem, misterioznom karakteru. Glamurozne kombinacije sive boje omogućuju vam modeli iz ljetnih kolekcija brendova Superdry, Steve Madden, Desigual, Colors of California i Replay. Klasika koja živi vječno.

  

Žuta je optimistična boja, boja ljeta, privlači pažnju i odgovara onima vedrijeg duha. Veselu modnu priču koja će se savršeno uklopiti u ljetne dane predstavljaju brendovi Liu Jo, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Desigual i Replay.

Odabrane modele iz ljetnih kolekcija možete pronaći Fashion&Friends trgovini u svom City Centeru one.