FASHION&FRIENDS SLAVI 15 GODINA UZ NOVU KAMPANJU

Vodeći multibrend koncept zakoračio je u novu sezonu impresivnom modnom pričom, kojom obilježava petnaest godina postojanja na regionalnoj modnoj sceni.

Najnovija Fashion&Friends kampanja, snimljena za kolekciju proljeće/ljeto 2022, vodi vas na jug Španjolske gdje su među kulisama očaravajućeg kompleksa La Muralla Roja nastale fotografije koje navode na maštanje o vječnom ljetu. Kampanja pod nazivom Step Up dočarava sve ono što Fashion&Friends jeste – stilsku hrabrost, izlazak iz zone komfora i slobodu koja nije ograničena vremenom, mjestom ili stanjem uma.

Stajling koketira s retro estetikom devedesetih, ali i party glamurom. Prikazan je  zanimljivi miks dnevnih, večernjih i sportskih komada, među kojima dominira stonewashed denim, haljine u mini i midi dužinama, uvijek aktualne chino hlače, kao i košulje čistih linija.  Outfiti se poigravaju slojevitošću i teksturama, a razigrani krojevi, te jarke i pastelne boje savršeno dočaravaju mediteranski temperament i lakoću življenja.

Kombinacije namijenjene toploj sezoni pred nama sadrže pregršt zanimljivih detalja, od trendi sandala, preko svilenih marama s printom, oversize sunčanih naočala i torbica u vibrantnim nijansama.