NEODOLJIV SPOJ TOPLOG I MODERNOG

Popularni američki high street brend predstavlja šaroliku paletu odjevnih komada i modnih dodataka koja će zadovoljiti i najzahtjevnije ukuse.

I za vrijeme najhladnijih dana budite šik i moderni uz Guess

Urbano, moderno i upečatljivo – karakterizira cijelu kolekciju koja u sebi nosi prepoznatljivi Guess pečat.

Fashionistice koje vole opuštenije svakodnevne odjevne kombinacije rado će nositi traperice – ultimativne komade u plavim nijansama koje su, osim za dnevne kombinacije, nosive i u svim drugim prigodama. Crna klasična dolčevita  još je jedan od nezaobilaznih komada u svakom ormaru kada stignu hladniji dani, a u novoj Guess kolekciji pronađite one sa zanimljivim detaljima poput zvonolikih rukava.

Dolaskom hladnije sezone, ključni odjevni komadi su topli, dugi kaputi u kojima ćete se osjećati ugodno, ali i trendi, i na jako niskim temperaturama. Guess predstavlja dugi, mekani kaput kojeg ćete na prvi pogled poželjeti nositi. Posebno efektan izgled daje mu specifičan uzorak kojeg čine slova i znakovi u bijeloj i roza boji. Ovaj neodoljivi spoj topline i modernog obožavat će sve ljubiteljice mode i rado će ga nositi uz svaki outfit.

Uz neizostavnu crnu, crvena je must have boja ove sezone

Zimska Guess kolekcija predstavlja obaveznu crnu boju koja prevladava u većini artikala dok paleta crvene boje ispunjava zimsku sezonu šarmom i privlačnošću koja nam je prijeko potrebna za vrijeme sivih i hladnijih dana. Tako nova Guess kolekcija uključuje tople i ugodne komade od pletenine, poput duge, rebraste haljine s otvorenim ramenima, dok umjetno krzno preuzima svu pozornost zahvaljujući svojoj mekoći i toplini, a naš odabir ovog puta predivan je crni prsluk nježan poput baršuna.

Kada je riječ o obući, ne možete pogriješiti ako se odlučite za elegantne crne gležnjače na potpeticu ili za nešto robusnije, ravne gležnjače s dodatnim ukrasnim cirkonima. Za koju god varijantu se odlučili najvažnije je da vam bude udobno i toplo, a dodatni accessories biti će točka na ‘i’ vašeg outfita. Pripremite se za hladnije dane uz neodoljive odjevne Guess kombinacije u kojima ćete izgledati urbano i šik.

Svoje favorite pronađite u omiljenoj Guess Accessories i Fashion&Friends trgovini u svom City Centeru one.