Guliver slingbacksice – savršene proljetne balerinke

Osim modnih detalja poput naušnica ili torbica, ono što uvelike može promijeniti smjer odjevne kombinacije su cipele!

Posljednjih dana na police brojnih high street odjevnih brandova stigle su nove kolekcije i najavile proljetnu sezonu koja nikad nije bila razigranija bojama. Od jednostavnih linija klasičnih blejzera do novih trendi traperica, dugih haljina i modnih dodataka, nakon dolaska prvih proljetnih modela, naša cijela garderoba u prijelaznom razdoblju može biti pomno isplanirana. Osim modnih detalja poput naušnica ili torbica, ono što uvelike može promijeniti smjer u kojem odjevna kombinacija ide su cipele.

Slingback model je izbor cipela za sve žene koje vole odvažne i posebne kombinacije u kojima neće proći nezapaženo, ali se nikada nisu odrekle ženstvene klasike. Slingbacksice karakterizira otvorena niža peta, jednostavnost kombiniranja te bezbrižnost što se tiče odabira modela koji se može nositi na različite odjevne kombinacije od business casual kombinacija do elegantnih večernjih za odlazak u kino ili spoj. Guliver je modnim obožavateljicama odlučio dokazati kako ne zaostaje za svjetskim trendovima te u proljetnoj kolekciji predstavlja slingback balerinke jarkih boja koje odišu statement prizvukom. Za sve djevojke koje vole da im obuća vodi glavnu riječ u odjevnoj kombinaciji, no nisu ljubiteljice visokih peta slingback balerinke dostupne su u bogatoj crvenoj, zelenoj, limun žutoj te boji fuksije. Minimalistice će biti oduševljene modelima u klasičnoj bež i crnoj boji.

Svjedoci smo kako se trendovi mijenjaju iz sezone su sezonu, no neki odjevni komadi, baš poput slingbacksica, vješto se odupiru sezonskim promjenama. Guliver  je ostao vjeran trendu ženstvene elegantne obuće u kombinaciji s proljetnim dugim haljinama, cvjetnim suknjama ili klasičnim trapericama i bijeloj košulji s voluminoznim rukavima s kojima se teško može pogriješiti.