IKEA DOSTAVNI CENTAR

IKEA je otvorila svoj dostavni centar u City Centeru one, kojim želi svoja rješenja učiniti što dostupnijima i pristupačnijima kupcima.

Oni će od sada u splitskom dostavnom centru moći preuzeti proizvode koje su prethodno naručili preko IKEA internetske trgovine ili su ih kupili u robnoj kući u Zagrebu.

Splitski dostavni centar na taj  će način uvelike skratiti vrijeme dostave te će njihovi kupci željene proizvode moći preuzeti u svom City Centeru one.

IKEA dostavni centar u Splitu omogućuje isključivo preuzimanje proizvoda, u čemu će kupcima pomoći i pet IKEA zaposlenika. Procedura preuzimanja proizvoda je jednostavna, a obavlja se u dva koraka.

Najprije je proizvode potrebno naručiti putem IKEA internetske trgovine ili ih kupiti u robnoj kući IKEA Zagreb, a kupci potom mogu odabrati opciju preuzimanja proizvoda u dostavnom centru u City Centeru one. Nakon isporuke robe u dostavni centar, kupac dobiva poruku da je roba spremna za preuzimanje te ju može preuzeti tijekom sljedeća tri dana za radnog vremena dostavnog centra – od ponedjeljka do subote od 10 do 20 sati, nedjeljomod 9 do 14 sati.

*Troškovi preuzimanja robe u centru iznosit će 99 kuna za narudžbe do 1000 kilograma težine.