Je li bijela zaista dosadna, a crna toliko stroga?

Bez obzira na jarke boje kao najuzbudljiviji ovosezonski modni trend, mala je vjerojatnost kako ćete s bijelom i crnom proći nezamijećeno.

Crna koktel haljina ili bijela bluza. Iako ih neki nazivaju dosadnim ili „ziheraškim“ odjevnim komadima, svaka žena će se složiti kako je u ormaru poželjan po jedan komad. Tako je i sa sandalama jer, bez obzira o kojoj je hit boji sezone riječ, crna i bijela uvijek predstavljaju pun pogodak. Kada na noge „nabacite“ par bijelih ili crnih sandala s zanimljivim detaljima, mala je vjerojatnost kako ćete proći nezamijećeno, a budući je riječ o bojama koje su uvijek „in“, jedan takav par odlična je investicija, jer ćete ih moći nositi godinama.

I ove sezone se neki dizajneri, ali i high street brandovi poigravaju s kombinacijama bijele i crne na ljetnim odjevnim komadima – od pepita uzorka, preko crnih natikača s kontrastnim bijelim detaljima, do pomalo eklektičnih modela s pomakom. Sandale s Guliver potpisom, bez obzira je li riječ o modelu s kontrastnom block potpeticom u srebrnoj ili modelu sa satenskim monokromatskim mašnica, okruglim metalnim zakovicama, perlicama i tankim remenčića ili sandalama s velikim detalja izrađenih od cirkona, u crno bijelim kombinacijama daju dozu elegancije i glamura, a nećete pogriješiti odaberite li ih i za svakodnevne šetnje.

Potražite cjelokupnu kolekciju proljeće-ljeto 2018 u Guliver trgovini u City Centeru one,  iz koje su pojedini modeli sniženi do 50%.