KLJUČNI KOMADI ZA LJETO SA FASHION&FRIENDS

Maštoviti dizajn i neodoljiva paleta boja Fashion&Friends Beachwear outfita za nezaboravno ljeto iz snova!

Pripreme za dugo očekivanu ljetnu sezonu u punom su jeku, a kako bi spremno dočekali uzavrele ljetne dane i noći, multibrend store- Fashion&Friends, pripremio je pravo modno osvježenje. Nova kolekcija za ljeto 2018. prepuna je ključnih modnih simbola plaže, poput badića, šlapica, lepršavih hlača, mini suknji te vrućih hlačica koje će dodatno istaknuti osunčani i preplanuli ten svake IT djevojke.

U prvom planu su neodoljivi komadi jednodijelnih i dvodijelnih kupaćih koji osvajaju maštovitim dizajnom, ali i paletom boja i uzoraka s potpisom najpoznatijih svjetskih brendova poput: Calvin Klein, Tommy Jeans i Superdry-a. Tako su u igri elegantni crni i bijeli klasici te raskošni modeli zanimljivih printeva i najtraženijih boja sezone kao što su millennial pink, crvena i brojne druge kombinacije među kojima se osobito ističe atraktivna zlatno crna varijanta.

Pripremite se za nove ljetne avanture sa stilom te posjetite svoj Fashion&Friends multibrend store U City Centeru one i pronađite idealnu morsku kombinaciju s kojom nećete proći neopaženo!