NE PROPUSTITE CITY KUŽINU

Otkrijte male tajne velikih majstora

Dobro je poznato da je malo ljubavi tajni sastojak svakog uspješnog jela. No, poneki trik kojim ćete svakodnevna jela pretvoriti u nestvarno dobre delicije uvijek dobro dođe. I baš zato, ovog vikenda, 11. i 12. ožujka, ne propustite City Kužinu na kojoj ćete otkriti male tajne velikih majstora.

Tako će u subotu, 11. ožujka, zvijezda kulinarskih radionica biti dobro poznato lice, Tomislav Špiček! Od 11 sati za vas će pripremati vinsko kiselo zelje sa svinjetinom i zapečeni pire krumpir s parmezanom, a od 17 sati ponovno zauzima svoje mjesto za pultom kako bi pripremio slastice od kojih rastu zazubice – muffin od rogača s preljevom od crvenog vina, cimeta i klinčića. A osim što ćete imati priliku kušati sva ova remek-djela, ujedno ćete poslušati i poprilično dobre savjete koji će sigurno biti od koristi već prilikom iduće pripreme jela.

U nedjelju, 12. ožujka, od 11 sati kuhaču preuzima Stjepan Vukadin, koji će pripremati ragu od sipe, palentu na meko te čips od palente. Zvuči primamljivo, zar ne? Nakon njega, u popodnevnom terminu od 17 sati, Damir Tomljanović otkriva kako pripremiti savršeni rižoto od cikle s malim twistomčipsom od slanine. Naravno, obojica chefova spremni su otkriti male tajne uz koje ćete ove delicije s ponosom pripremiti i servirati svojim gostima.

Atmosfera u City Kužini polako, ali sigurno se zakuhava. Ne propustite sasvim besplatno uživati u ovom gastro doživljaju s vrhunskim chefovima koji će sasvim nesebično podijeliti svoje male trikove te samo za vas pripremiti delicije od kojih rastu zazubice. Dobar tek!