H&M I MUGLER SURAĐUJU NA KOLEKCIJI PROLJEĆE 2023
H&M najavljuje sljedeću dizajnersku kolaboraciju sa kućom Mugler!
Saznajte Više Ponedjeljak - Nedjelja
09:00 - 21:00
Ponedjeljak - Nedjelja
08:00 - 21:00
Ponedjeljak - Subota
09:00 - 20:00
Nedjelja - zatvoreno
Ponedjeljak - Subota
08:00 - 20:00
Nedjelja - zatvoreno
Ponedjeljak - Petak
09:00 - 18:00
Subota
09:00 - 13:00
Ponedjeljak - Nedjelja
10:00 - 20:00
Ponedjeljak - Nedjelja
09:00 - 21:00
Ponedjeljak - Petak
15:30 - 22:30
Subota - Nedjelja
11:00 - 22:00
Ponedjeljak - Nedjelja
0:00 - 24:00
Ponedjeljak - Četvrtak
11:00 - 21:00
Petak - Nedjelja
10:00 - 21:00
Ponedjeljak - Nedjelja
09:00 - 21:00
Ponedjeljak - Nedjelja
06:30 - 22:30
Ponedjeljak - Nedjelja
08:00 - 22:00
Ponedjeljak - Nedjelja
08:00 - 21:00
Ponedjeljak - Nedjelja
07:00 - 21:00
Ponedjeljak - Nedjelja
09:00 - 21:00
Ponedjeljak - Nedjelja
09:00 - 23:00
Ponedjeljak - Nedjelja
08:30 - 23:00
Ponedjeljak - Nedjelja
09:00 - 21:00
Ponedjeljak - Nedjelja
11:00 - 21:00
Dobro je poznato da je malo ljubavi tajni sastojak svakog uspješnog jela. No, poneki trik kojim ćete svakodnevna jela pretvoriti u nestvarno dobre delicije uvijek dobro dođe. I baš zato, ovog vikenda, 11. i 12. ožujka, ne propustite City Kužinu na kojoj ćete otkriti male tajne velikih majstora.
Tako će u subotu, 11. ožujka, zvijezda kulinarskih radionica biti dobro poznato lice, Tomislav Špiček! Od 11 sati za vas će pripremati vinsko kiselo zelje sa svinjetinom i zapečeni pire krumpir s parmezanom, a od 17 sati ponovno zauzima svoje mjesto za pultom kako bi pripremio slastice od kojih rastu zazubice – muffin od rogača s preljevom od crvenog vina, cimeta i klinčića. A osim što ćete imati priliku kušati sva ova remek-djela, ujedno ćete poslušati i poprilično dobre savjete koji će sigurno biti od koristi već prilikom iduće pripreme jela.
U nedjelju, 12. ožujka, od 11 sati kuhaču preuzima Stjepan Vukadin, koji će pripremati ragu od sipe, palentu na meko te čips od palente. Zvuči primamljivo, zar ne? Nakon njega, u popodnevnom terminu od 17 sati, Damir Tomljanović otkriva kako pripremiti savršeni rižoto od cikle s malim twistom – čipsom od slanine. Naravno, obojica chefova spremni su otkriti male tajne uz koje ćete ove delicije s ponosom pripremiti i servirati svojim gostima.
Atmosfera u City Kužini polako, ali sigurno se zakuhava. Ne propustite sasvim besplatno uživati u ovom gastro doživljaju s vrhunskim chefovima koji će sasvim nesebično podijeliti svoje male trikove te samo za vas pripremiti delicije od kojih rastu zazubice. Dobar tek!
Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti