NE PROPUSTITE KARNEVAL

City Center one se 9. i 10. veljače pretvara u mjesto ispunjeno zabavom.

Kada ste se posljednji put nasmijali do suza? Ako vam treba dulje od 30 sekundi da se prisjetite, vrijeme je da hitno popravite situaciju! Naime, City Center one se u petak i subotu, 9. i 10. veljače,  pretvara u pravu oazu zabave koju jednostavno ne smijete propustiti. A osim šarolikog programa, mališane čekaju i odlične aktivnosti koje će upotpuniti nevjerojatno iskustvo.

Velike i male tako će zabavljati klaunica Pipi koja će na svakom koraku mamiti osmijehe posjetitelja te žongleri i hula-hop performeri uistinu zadivljujućih vještina. Dodatan spektakl osigurat će zabavljači koji će se najdražim shopping centrom smjelo zaputiti u šetnju na štulama, pokazati nevjerojatnu spretnost na velikom balonu ili iznenaditi vještinama upravljanja Cry wheelom.  Svoj dolazak najavio je čak i Spiderman, koji će male posjetitelje zabavljati svojim akrobacijama. Da ovi trenuci nikada ne izblijede, pobrinut će se karikaturist koji će ih ovjekovječiti na najzabavniji način.

Osim toga, Kid’s Jungle igraonica osigurala je facepainting, maštovite frizure i šminku uz koje će se mališani pretvoriti se u svoje omiljene likove i heroje, a moći će pokazati i vještine na kreativnoj radionici izrade maski. Dođu li zamaskirani, imat će priliku osvojiti poklon bon City Centera one u iznosu od 60 eura i druge nagrade.

Provjerite detaljan raspored aktivnosti u City Centeru one, koji u petak počinje u 16 sati traje do 20 sati, a u subotu od 11 do 19 sati, povedite mališane i uživajte u zabavi koja vas čeka u omiljenom shopping centru.