NOVA KOLEKCIJA HAVAIANASICA

Nova kolekcija Havaianasica posebno će se svidjeti ljubiteljima sportske i urbane mode

Kultni brend japanki, Havaianas, ove godine donosi potpuno novu i drugačiju kolekciju – Top Logomania. Najnovija kolekcija ističe se po velikom Havaianas logotipu ispisanom na potplati. No, ovdje se ne radi o uobičajenom brendiranju već o činjenici da logo nosi dušu, vrijednosti i cijelu priču brenda. Havaianas je više od logotipa, više od brenda – on predstavlja životni stil i filozofiju koja se temelji na zabavi, slobodi i sreći.

Top Logomania modeli su unisex i dolaze u tri klasične boje – crvenoj, mornarskoj plavoj i crnoj sa slovima u bijeloj boji kojima se ističe Havaianas logo. Ovi modeli mogli bi se osobito svidjeti ljubiteljima sportske i urbane mode koja je danas sve više prisutna te kreira posebnu modnu zajednicu. A zbog njihove priče te jednostavnog, ali kul izgleda mogli bi ih sve češće viđati u sklopu ljetnih streetstyle kombinacija čiji je naglasak na kombinaciji originalnosti i udobnosti tijekom visokih temperatura.

 

Havaianas je dobro poznat po udobnosti i po svojem specifičnom čvrstom i neuništivom potplatu koji ne mijenja svoj oblik, a odlično izgleda uz svaku odjevnu kombinaciju. Uz to, Havaianasice su idealne za ljetne avanture zbog izrade od visokokvalitetne gume koja drži nogu stabilnom i čuva ju od sklizanja. Ovo je jedan od modela koje svatko mora imati u ormaru jer ćete s njima proživjeti najzanimljivije trenutke svog života.

Kolekciju Top Logomania prati prepoznatljiva Havaianas kvaliteta te originalnost u izradi zbog čega će zasigurno postati jedan od favorita! Svoj omiljeni model pronađite u Mass i ShoeBeDo trgovinama, kao i Havaianas prodajnom otoku u prizemlju City Centera one!