NOVA KOLEKCIJA U ALDO TRGOVINI

Budite moderni i chic ovu zimu uz novu ALDO kolekciju.

Zima je pred vratima, a temperature su se već spustile malo ispod nule i kad je riječ o odijevanju, ono što želimo su topli i mekani komadi koji će nas grijati tijekom cijelog dana. Za odlazak na posao, u školu ili šetnju gradom imperativ je osjećati se što ugodnije u odjeći koju nosimo, a koja nas pri tome štiti od hladnoće. To ne znači da su moda i estetski dio zanemareni, već upravo suprotno – trebamo biti kreativni i prepustiti se mašti u stvaranju zanimljivih i atraktivnih modnih kombinacija.

Ono što svaki outfit čini posebnim i ističe među drugima su modni dodaci, a oni zimski spremno su čekali najhladnije dane da izađu iz ormara.

Kanadski brend ALDO ove zime pripremio je niz modnih dodataka koje ćete obožavati, od kapa, šalova, traka za kosu i rukavica pa sve do onih klasičnih – torbica, gležnjača i čizmica.

 

Za sve fashionistice savršen dodatak za hladnije dane je francuska kapa popularno nazvana beretka, koju možete pronaći u veselim bojama te tako podići cijelu odjevnu kombinaciju.

Dok za klasičarke ALDO predstavlja uobičajene i klasične šešire u crnoj i crvenoj boji, kao i bucket šešir koji je ove godine postao ultimativni hit u modnom svijetu.

 

Još jedan modni dodatak bez kojeg ne možemo zamisliti zimu su rukavice koje će začiniti i najjednostavnije outfite, a tijekom hladnih dana dodatni su izvor topline i zaštite naših ruku.

U ALDO kolekciji možete birati crne kožne ili one u bež boji. Uz kvalitetne rukavice i kapu, dolazi i šal kao neizostavan zimski modni detalj.

ALDO nije zaboravio ni muškarce koji u novoj kolekciji mogu pronaći svoje omiljene komade  – mekane šalove i kape te kvalitetne i udobne cipele.