NOVOOTVORENO – MOBILE OUTFITTERS

Na novom prodajnom mjestu u prizemlju City Centera one provjerite kako što bolje zaštititi svoj mobilni uređaj.

Bez obzira na kvalitetu i koliko ste novca izdvojili, staklo ekrana najosjetljiviji je dio vašeg pametnog telefona. Prilikom puknuća ekrana najčešće stradavaju i senzori, odnosno elektronika koja se nalazi pod staklom i omogućava korištenje uređaja, stoga je za daljnje korištenje nužan popravak i potpuna zamjena oštećenog ekrana što za vlasnike svih kvalitetnijih modela mobilnih uređaja znači i vrlo ozbiljnu investiciju.

Koliko god mi bili pažljivi, dovoljan je trenutak pa je tako svakom bar jednom mobitel ispao na pod iz ruke, džepa ili sa stola. Što učiniti da o ishodu takvih događaja ubuduće ne odlučuje sreća – pitanje je na koji smo odgovor pronašli kod Mobile Outfittersa, tvrtke koja je u 50 zemalja prisutna na više od 900 lokacija, a od sada svoje usluge nudi i u prizemlju City Centera one.

Radi se o ponudi najkvalitetnije i cjelovite zaštite ekrana, rubova, poleđine i kamere mobitela koju je ova američka tvrtka kreirala razvojem specijalne folije od poliuretana, vrlo izdržljivog materijala koji se često koristi u vojne svrhe. Troslojna Fusion folija od poliuretana idealno prianja ravnim i zaobljenim ekranima, a Mobile Outfitters u svojoj ponudi nudi zaštitu za više od 2 tisuće raznih modela mobitela, tableta, igraćih konzola i satova.

U Mobile Outfittersu možete dobiti i Fusion Bumper, najtanju svjetsku zaštitu za bočne strane i kutove telefona, koja predstavlja najvišu razinu zaštite za vaš mobilni uređaj.

Svi kupci ostvaruju pravo na program doživotne zamjene, pri čemu kupac samo prvi put plaća punu cijenu proizvoda, a kasnije može istu vrstu folije na istom uređaju mijenjati bezbroj puta pri čemu samo plaća uslugu postavljanja folije, a folije dobiva besplatno.