OSLIKAJTE PLATNO I OSVOJITE NAGRADU

Ovoga vikenda otkrijte svoj slikarski talent i osvojite sjajne nagrade!

Ako ste oduvijek mislili da posjedujete umjetničku crtu, onda 28. i 29. travnja obavezno svratite u City Center one i pokažite svoju kreativnost. National Geographic u sklopu promocije svoga novog serijala Genij: Picasso posjetiteljima Centra daje mogućnost da oslikaju platno inspirirano kubizmom, prepoznatljivog umjetničkog pravca kojega je veliki umjetnik i pokrenuo zajedno s Georgesom Braqueom.

Stoga otkrijte umjetnika u sebi, fotografirajte svoje djelo koje ste obojili te postavite fotografiju na Instagram profil uz #NatGeoPicasso. Nagrade očekuju sve umjetnike!

Seriju Genij: Picasso u deset epizoda prati životni put umjetnika, naizmjence pričajući priču o mladome Picassu, koji se još traži i kao osoba i kao umjetnik, te o Picassu u zrelijim godinama, kada je i njegov cjelokupan život postao neka vrsta remek djela. Snimana je u 4 države: Španjolskoj, Francuskoj Mađarskoj i Malti. Scena Picassovog rođenja snimljena je u njegovoj pravoj rodnoj kući, dok je scena krštenja snimljena u crkvi u kojoj je zaista kršten. Producent serije Kenneth Biller  izjavio je da „nitko na setu nije ostao ravnodušan u tim trenucima“. Inspirativnu seriju možete pratiti na National Geographic kanalu od 22. travnja u 21:55h.

Obojite svakodnevicu ovoga vikenda u City Centeru one i sjajno se zabavite!