OSVOJI SHOPPING U VRIJEDNOSTI 2000 KUNA

Pomozi City Centeru one i Radio Dalmaciji pronaći izgubljene sobove Djeda Božićnjaka i osvoji shopping u vrijednosti 2000 kuna!

Gdje su nestali Dasher, Prancer, Vixen, Comet, Cupid, Donner, Blitzen, i Rudolf? Sigurnosno-obavještajna služba Laponije locirala ih je negdje u Dalmaciji, ali gdje točno – još uvijek se ne zna! Prema riječima svjedoka, čini se kako ih je ulovila fjaka pa im se baš i ne žuri vratiti svojim obavezama.

No, Božić kuca na vrata, stoga nemamo vremena na bacanje! Pomozite nam locirati sobove jer nalaznike očekuje shopping u vrijednosti od 2.000 kuna u City Centeru one. Sve što trebate jest slušati Radio Dalmaciju od 5. do 18. prosinca jer se sobovi preko Whatsappa javljaju u eter i kroz zagonetke otkrivaju gdje se nalaze.

Na ovu super tajnu misiju možete se prijaviti već sada! Pošaljite SMS s ključnom riječi POTRAGA na 616263 (3,72 kn s PDV-om). Ne zaboravite napisati svoje ime i prezime. Nakon toga, slušajte omiljeni radio i čekajte sobove ili Djeda Božićnjaka da se jave te poziv s Radio Dalmacije u kojemu ćete pokazati svoje detektivske vještine! Sretno!