SHOPPING U VRIJEDNOSTI 1.000 EURA

Lepršave haljine, šarene majice i cool hlačice must-have su komadi ove sezone. Upečatljivi kupaći kostimi, neodoljive torbe i pravi modni dodaci također su stvari bez kojih je teško zamisliti ljeto. A kako bi sve ovo, a i puno više, postalo dijelom vaše garderobe, City Center one pripremio je vruću nagradu za troje sretnika – super shopping! Sve što ste trebali učiniti je prijaviti se na newsletter City Centera one i pokazati svoju kreativnost.

Naime,  26. lipnja putem maila zaprimili ste nagradni zadatak, a potom slijedili upute koje su vas vodile na korak do super shoppinga u omiljenom shopping centru. Očekuju vas sjajne nagrade: prva nagrada iznosi 1.000 eura, druga 400 eura, a treća 100 eura.

Ljetni shopping je bolji uz City Center one! Pravila natječaja možete pročitati ovdje.

Čestitamo sretnim dobitnicima!

  1. Mjesto

Zovem se Danica, a imam nećaka Pera koji je sad već momak od 17 godina. Živimo u Sinju.
Kad je bio mali (ne sjećam se točno – bilo mu je 6 ili 7 godina) žarko je želio tablet, a roditelji mu ga nisu mogli priuštit, jer je samo tata bio zaposlen, a imao je i starijeg brata.
Išli smo autobusom do Splita, pa 18-isticom do City.
Mislim da smo kupovinu obavili u Elipsa, ali nisam sigurna jer je bilo davno.
Bilo je nekoliko vrsta tableta, ali ja sam se odlučila za Samsung – bio je prilično skup, negdje oko 800,00 kuna. Kad smo izišli iz dućana, moj Pero izvadi iz džepića od hlačica 200,00 kuna i  daje mi (kao učešće 😊).Ja kažem da neću to uzeti, a on meni „Danice, nemoj me ljutit !“.Ja njemu opet kažem: Ti ćeš svojoj teti nešto kupit kad ja budem stara pa ne budem imala kuna.“A on meni, tako mali, odgovara: „Pa, imat ćeš penziju“ 😊
I onda pred mrak vraćamo se autobusom u Sinj, on umoran zaspao u autobusu, ali čvrsto drži tablet u rukama.To sjećanje mi uvijek izmami osmijeh.

Danica V.

  1. Mjesto

Meni daleko najdraža uspomena je kad sam ima sada već par godina bila u Splitu i stala da nešto kupim u City centru. Bila sam u Mullera i nosila vrećice i u tom trenutku me prijateljica nazvala. Kako sam se jedva javila jer su mi ruke bile pune stvari tako sam nenamjerno udarila u jednog dečka koji je također izlazio iz trgovine Mueller i to tako da mu je iz ruke izletio mobitel i razbio se po podu. Ono situacija za u zemlju propast i krenem se ja ispričavati ali srećom dečko je bio puno smireniji od mene jer ne znam kako bi ja reagirala da je netko to meni napravio. Uglavnom završili smo na kavi jer sam inzistirala da ću ja platit popravak. Danas smo zahvaljujući ovoj nespretnoj situaciji i City centru koji nam je omogućio upoznavanje u jako sretnoj vezi i posebno nam je drago svratiti na ovo mjesto kad god imamo priliku.

Sanja V.

  1. Mjesto

Bilo je to 2018 godine, Igrala sam košarku za ŽKK Split i nakon utakmice sam došla uzet ručak  u Woka. Najdraže ikad su mi bili stakleni rezanci sa slatko kiselim umakom i s bambusom i ananasom (ako iko želi probat – top je). I nakon šta mi je žena spremila jest želila sam da mi spakira da ponesem doma. Ali, s obzirom da sam 4 godine prije toga studirala u Americi i navikla sam govorit da mi spakiraju u container to go, ženu sam pitala da mi stavi u kontejner pa cu ja to doma pojest. Na to se ona odvalila smijat i pita me ma u kakvi kontenjer ću sad ovo bacit. Rekla je da san je baš nasmijala i od tad do kad god je radila u Woka to mi je bilo najveselije i najdraže mjesto za jest. I tako je moj incident s “kontenjerom” u City centru urodio s jednim super prijateljstvom.

Anamaria V.

*Autori nagrađenih prijava će biti kontaktirani