ALPINA – USKORO U CITY CENTERU ONE

Ovu subotu, 29. veljače, ne propustite posjetiti novootvorenu Alpina trgovinu u prizemlju City Centera one.

Alpina trgovina će u subotu, 29. veljače po prvi put otvoriti svoja vrata u vašem omiljenom City Centeru one, a sve posjetitelje taj dan očekuju slatki zalogaji za ugodan shopping, uz popuste na određene artikle do 40% koji će trajati do 3. ožujka. U nedjelju, 1. ožujka, od 11 do 15h poslušajte modne savjete stilistice Alme Premerl Zoko te se potpuno besplatno našminkajte.

Svi zaljubljenici u prirodu i outdoor aktivnosti će u Alpina trgovini pronaći raznoliki izbor obuće za planinarenje, hodanje, pješačenje, alpinizam, dok će svi željni zadnjih modnih trendova pronaći bogat izbor modne obuće za žene i muškarce brendova Alpina, Peter Kozina i Peko.

U području outdoor aktivnosti Alpina je renomirano ime za vrhunsku obuću koju koriste alpinisti, planinari, skijaši, lovci, kao i zaljubljenici u hodanje i pješačenje. Alpina je također globalno prepoznatljiva i kao prvi izbor pobjednika olimpijskih igara i svjetskih kupova u skijaškom trčanju i biatlonu. U modnom segmentu Alpina je prepoznatljiva po kvalitetnoj obući koju odlikuju moderan dizajn, prirodni materijali i udobnost. U novootvorenoj trgovini ponuda modnog dijela će na jednom mjestu obuhvaćati i obuću najstarije slovenske robne marke Peter Kozina, kao i obuću Peko koja  je od prošle godine sastavni dio Alpina brenda.