#POKLONITI

Osmijesi pod maskama i otvorena srca za pomoć splitskoj Udruzi Anđeli.

U City Centeru one Split, 17. i 18. listopada, sve bilo u znaku rođendanske proslave. Zajedno sa svojim posjetiteljima City Center one proslavio je okruglih 10 godina postojanja te tako stvorio još jednu nezaboravnu rođendansku uspomenu.

Uz odlične slavljeničke aktivnosti u fokusu je bila humanitarna akcija #pokloniti za splitsku Udrugu Anđeli. Ta udruga pomaže djeci najtežim tjelesnim invalidima i onima s teškoćama u razvoju, a tijekom rođendanskog vikenda Splićani su imali priliku postati nečiji anđeo kupnjom ruže ili slatkog paketića s macaronsima po simboličnoj cijeni od 5 kuna. Novi je to koncept koji je sve uzvanike posebno oduševio.

Kao i svake godine i ovu humanitarnu priču svojim sudjelovanjem i dolaskom podržale su brojne osobe iz javnog života, a kako bi se osigurao što veći uspjeh ove akcije, najave na društvenim mrežama krenule su već sredinom tjedna. Takozvani Cityevi anđeli – Ivo Perkušić, Ines Nosić, Renata Lovrinčević Buljan, Ivana Jeločnik, Marija Čamber, Antonia Dora Pleško, Luciano Plazibat, Barbara Kurtović, Horvat Čagalj, Maja Batarelo i Karla Batinić ove su godine dali veliki doprinos uspješnosti akcije kojom je  prikupljeno ukupno 37.634,14 kn.

Bila je ovo prekrasna rođendanska proslava na koju nije bilo potrebno nositi poklon. Dovoljan je bio osmijeh, otvoreno srce i #pokloniti za lijepu priču koju ćemo dugo pamtiti.