PRIPADATI PLEMENU NOVI JE TREND

Snaga zajedništva u novoj Fashion&Friends kampanji

Najpoznatiji multibrand store u regiji, Fashion&Friends predstavlja novu kampanju “The power of tribes“, inspiriranu eklektičnim miješanjem osoba, stilova i moćnim osjećajem zajedništva među ljudima koji nadahnjuju jedni druge i dijele strast prema modi.  Kampanja slavi koncept “plemena”, u kojem se potiče razumijevanje, prihvaćanje nesavršenosti, odvažno poigravanje s modnim trendovima, istovremeno pružajući svakom članu baš ono što mu je potrebno.

COOL SQUAD

Zvijezde street style scene, koje su uvijek spremne na novu urbanu avanturu, stavljaju naglasak na trendi materijale, monokromatske boje i efektne detalje kao osnovu ležernog stila.

BUNTOVNICI

Osnova tomboy chic stila su bomber jakne, oversized trenirke i tamni traper, koji se vješto kombinira s metalik printom i detaljima od umjetne kože. Neukrotivo, smjelo i nepredvidivo glavna je poruka svakog komada, ali i osobe koja ga nosi.

TRENDSETERI

U zavodljivoj igri s novim trendovima, it djevojke biraju ključne komade poput romantičnih haljina, pencil suknji i salonke u fluorescentnim bojama, u kojima izgledaju glamurozno i ženstveno.

TRAPER-HOLIČARI

Atraktivni krojevi, skinny fit modeli u kombinaciji sa štiklama, predimenzionirane traper košulje poput haljina i traper na traper savršen su izbor za jednostavni i efektni svakodnevni look.

MINIMALISTI

Vodeći se filozofijom “manje je više”,  ljubitelji čistih linija, klasičnih krojeva i neutralnih nijansi oličenje su savršeno uravnoteženog stila. Svježinu minimalističkom stilu donose kontrastni detalji i grafički print te tako ističu svaki komad najbolje što mogu.