PROLJETNI NOVITETI U BABY CENTERU

Proljeće je došlo u velikom stilu u vaš omiljeni Baby Center.

Dječja kolica, obuća i odjeća su apsolutni hit ovog proljeća, pogotovo kada je riječ o brandovima kao što su  Joolz Aer, Puma, Biomecanics i Original Marines.

Joolz Aer

Joolz Aer je najmlađi brat iz obitelji Joolz, već godinama omiljenim dječjim kolicima. Uz model Aer Joolz je napravio odmak od svojih klasičnih modela kolica (prva kolica 2u1) i predstavio savršena buggy kolica – mala kompaktna kišobran kolica koja su savršen suputnik u svakodnevnom životu. S težinom od samo 6 kg i mogućnosti nošenja preko ramena, Joolz Aer vam ostavlja slobodne ruke za držanje vašeg djeteta.

Noviteti u ponudi obuće

U svoju bogatu ponudu obuće, Baby Center od ovog proljeća postao je bogatiji za još 2 brenda: Puma i Biomecanics. Puma obuća dostupna je u veličini od 19 do 33.

Biomecanics obuća izrađena u Španjolskoj, od prirodnih materijala, bez upotrebe teških metala. Cipele su izrađene od meke kože, podstavljene su i pružaju dodatnu potporu na peti i prstima, imaju anatomski antibakterijski uložak koji se može ukloniti. Kako pružaju dodatnu potporu, pomažu djeci da lakše hodaju te pružaju veću stabilnost, dok sprječavaju da se stopalo okrene prema unutra. Niske cipele Biomecanics; za lakši korak vašeg mališana. Biomecanics obuća dostupna je u veličini od 19 do 24.

Original Marines

Prepoznatljive intenzivne boje Original Marines dječje odjeće, igra s uzorcima i neodoljivi detalji osvojili su i roditelje i djecu. Već za djecu od 3 mjeseca, pa sve do 12 godina. Za djecu i roditelje koji traže drugačiji stil, veseli, pun boja i detalja – Original Marines odličan je odabir.