PRVI MUZEJ OSJETA U HRVATSKOJ

Koliko je lako zavarati vaša osjetila? Posjetite prvi Muzej osjeta u Hrvatskoj koji vas čeka u City Centeru one i zabavite se uz 30ak interaktivnih eksponata u jednom zaista posebnom muzeju.

Muzej osjeta je prvi zabavni interpretacijski centar u Hrvatskoj, smješten je na 400 četvornih metara u prizemlju centra i osvojit će vas na prvi pogled, miris i dodir.

Osnovna tema su ljudska osjetila, pa je muzej podijeljen u pet zona: u zonu vida, sluha, opipa, balansa i zvuka. A kroz svaku zonu se provlače tipično splitski i dalmatinski elementi. Između ostaloga, ne propustite „Rađa sobu“, posvećenu košarkašu Dini Rađi, s kojim možete zaigrati košarku i postati viši od njega. Plesati možete u „Galaksi sobi“ uz taktove ‘Ništa kontra Splita’ Dine Dvornika, možete se spustiti toboganom u more i zaigrati picigin, doživjeti niz iluzija, mirisati vjetrove Jadrana, leći na krevet od čavala i prepustiti se brojnim drugim osjetilnim čarolijama.

Posjet muzeju osjeta iskustvo je koje će vam sigurno dugo, dugo ostati u sjećanju. Muzej osjeta otvoren je svaki dan, od 9 do 21 sat, a cijena ulaznice je 80 kn za odrasle i 50 kn za djecu.

Vidimo se!