SHOOSTER – OČITO NE MORAŠ IGRATI PO PRAVILIMA

Milijun pravila, milijun zabrana, više nitko nije siguran što je ispravno. Zašto bi uopće i morali igrati po pravilima? Očito možeš birati stvari koje ti pašu, izbjegavati one koje ti ne pašu. Shooster te apsolutno podržava u svakoj tvojoj odluci.

I Mia i Marko su odlučili biti kontra svih pravila. Čak su ih i kamere uhvatile u situacijama gdje sve rade po svom.

Mia je otišla do Shoostera, izabrala retro Reebok Rapide tenisice i zaputila se u muzej, gdje je radila stvari koje se nekima nisu svidjele. Marko je u svojim najnovijim Nike AirMax 270 lijepio plakate gdje se ne smije, hranio golubove, lizao sladoled gdje kažu da se ne smije.

Kao što možeš zaključiti, baš ništa im se nije dogodilio, jer pravila su izmišljena kako bi ograničila tvoju maštu, a u Shoosteru vjeruju kako je mašta sve. Nosi tenisice na svečanu haljinu ili smoking, izaberi neki model u boji za koju kažu da ne paše niti uz jedan odjevni predmet u tvom ormaru. Ne obaziri se na tuđa mišljenja. Ne dopusti da ti drugi govore kako se trebaš ponašati, uživaj u svakom danu.

Pravila možeš kršiti i u virtualnom svijetu. Pripremili su ti bezbroj izazova i jednu fantastičnu retro igricu, gdje za vrijedne Shooster nagrade očekuju bezuvjetna kršenja pravila. Oni najneposlušniji mogu osvojiti Shooster bonove od 2000 i 1000 kuna te tenisice koje nose Mia i Marko. Više informacija potražite na Shooster web stranici i budite spremni na izazove od 3. do 19 rujna.