Shopping vikendom donosi super poklone!

Kupujte subotom i nedjeljom u omiljenom shopping centru jer vas uz račun u minimalnom iznosu od 200 kuna očekuju super pokloni.

Vikendi su rezervirani za dobar shopping! Bilo da se na popisu za kupovinu nalazi spiza za ukusan ručak ili je ipak riječ o modnim komadima uz koje ćete spremni dočekati hladnije dane, u City Centeru one ćete pronaći baš sve što vam treba.

A svratite li u shopping subotom i nedjeljom od 16. studenog do 8. prosinca, čekaju vas i sjajna iznenađenja. Naime, dok vikend caruje, City Center one vas za račun u minimalnom iznosu od 200 kuna daruje i odličnim poklonom.*

Princip je jednostavan – s računom od toga dana iz bilo kojega prodajnog, uslužnog ili ugostiteljskog mjesta dođite na Mjesto za informacije i izvucite vaš poklon. Možda ćete besplatno u kino, na ručak, na kavu, sladoled, palačinke i kolač. Možda vas čeka uzbudljiv posjet Muzeju osjeta ili adrenalinska karting vožnja. Možda će vaš poklon biti trendy platnena vrećica ili ćete besplatno oprati automobil. A možda izvučete poklon bonove City Centera one i obavite još bolji shopping u svojim najdražim trgovinama.

Hvala vam što kupujete u City Centeru one!

*Aktivnost traje do isteka zaliha, a pokloni se preuzimaju isključivo na dan kupovine.