TRI SPRINGFIELD TRENDA ZA DOBITNIČKI OUTFIT OVOG PROLJEĆA

FOLK WESTER
Sezona započinje folk- zapadnom inspiracijom kojom dominira paisley uzorak, a isti prevladava na haljinama i bluzama stvarajući ključni casual look u kombinaciji s traperom.

Midi haljine cvjetnog uzroka s ukrašenim rubovima i šiljastim šavom savršeno pristaju uz pletene kardigane u svijetlim nijansama.

Detalji indijanskog podrijetla poput resa na jaknama i baršunastih accessoriesa daju poseban touch ovoj liniji kojom prevladavaju nijanse od boje terakote preko koraljno crvene pa sve do indigo plave.

SAFARI
Proljeće 2020. je u znaku meksičkog cvjetnog veza koji dominira na traper haljinama, majicama i duksicama te predstavlja bazu ovosezonskog looka.

Ručno rađeni elementi u stilu safarija ističu se na komadima kaki boje, šarenim haljinama, te pletivima u dvobojnim nijansama. Tamni traper, majice ukrašene glazbenim ikonama i pleteni komadi ukrašeni upečatljivim detaljima daju rock touch kolekciji kojom dominira  boja senfa i kestenjasto smeđa.

NOVI MORNARSKI STIL
Ove sezone mornarski stil u kombinaciji s indigo bojom stvara boho osjećaj za stil koji vas nikad neće iznevjeriti.  Pletena odjeća s prugama i izvezenim tekstom, traper suknje i hlače, majice s volanima i jakne s čistim linijama definiraju mornarski stil.

Velike torbe u mornarsko plavoj boji, zlatni nakit i remeni s cvjetnim vezom ključni su modni dodaci s kojima se možete poigrati i prilagoditi stilu koji svakog proljeća prevlada u našim ormarima.