VIKEND ISPUNJEN ZABAVOM I UČENJEM

Vrijeme je za povratak u školske klupe! A kako bi taj put bio što sigurniji, dovedite mališane na Vikend dječjeg teatra i na zabavan način, potpuno besplatno, ponovite pravila sigurnog ponašanja u prometu.

Opreza nikada dosta, osobito kada je o prometu riječ. Upravo zato dovedite mališane u City Center one i pobrinite se da uz odlične predstave savladaju pravila uz koja će sigurno doputovati do škole.

U subotu, 8. rujna u 18 sati svratite s mališanima u City Center one i zajedno se zabavite uz predstavu Prometnik Bobi i nestašni semafor. Hoće li se Bobi snaći na novom radnom mjestu ili će ga semafor koji priča, pjeva i daje savjete zbuniti i izazvati kaos na cestama? Odgovor će saznati svi koji pogledaju ovu edukativnu predstavu.

U nedjelju, 9. rujna u 18 sati ne propustite mađioničarsku predstavu Sigurno do škole. Mađioničar Jozo Bozo poslužit će se čarobnim trikovima kako bi mališanima pokazao da za siguran put do škole nije potrebna nikakva magija, već samo oprez. Čarolija, smijeh i zabava su zajamčeni.

Dokazano je da djeca najbolje uče kroz igru, stoga ih dovedite u svoj City Center one po lekciju koja je uistinu vrijedna pamćenja.