VIKEND POSVEĆEN LJUBAVI

Dovedite mališane na Vikend dječjeg teatra 16. i 17. veljače te zajedno uživajte u predstavama posvećenima ljubavi.

Kažu kako je sreća u životu voljeti i biti voljen! Pa kada smo već zakoračili u veljaču, dobro poznatu kao mjesec ljubavi, onda je pravo vrijeme da cijeli Vikend dječjeg teatra posvetimo najljepšem osjećaju od svih.

U subotu, 16. veljače od 18 sati zajedno s najmlađima pratite priču o hladnom i bezosjećajnom vitezu koji nikada nije čuo za riječi ljubav, sreća i dobrota. Naime, u mračnoj zemlji iza 7 mora, 7 planina i 7 rijeka gdje on živi, samo se svađa sa stanovnicima. Kako će uz pomoć mališana iz publike i jedne simpatične princeze shvatiti koliko su važni ljubav, sreća i dobrota, saznat će svi koji pogledaju predstavu Čudesna duga.

U nedjelju, 17. veljače od 18 sati s mališanima pratite uzbudljivu avanturu mladog princa koji u potragu za svojom kraljevnom kreće u pomalo neobičnom prijevoznom sredstvu – velikom šarenom balonu. Cijeli put pretvorit će se u veliku avanturu, a kako će završiti saznat će svi oni koji pogledaju predstavu Prava ljubav.

Ne čekajte, u svoj raspored uvrstite Vikend dječjeg teatra i zajedno s mališanima uživajte u predstavama posvećenima najdivnijem osjećaju od svih – ljubavi.