YAMAMAY PODRŽAVA UDRUGU SVE ZA NJU

Renomirani talijanski brend Yamamay kroz cijelo blagdansko razdoblje prenosi poruku jedinstva, ljubavi i emocionalne blizine.

Ljepota Božića leži u provedenim trenucima s obitelji i dragim osobama te u gesti darivanja kojih je ove godine potrebnije više nego ikad – darivanje osmijeha, zagrljaja i širenje ljubavi. Koliko god smo daleko jedni od drugih blagdanski duh nas drži u zajedništvu.

Svaka poklonjena pidžama je više od same pidžame, ona predstavlja topli zagrljaj, komplet donjeg rublja izražava naše najbolje želje, dok su papuče poziv za prve korake prema svjetlijoj budućnosti i ljepšim vremenima.

Ove godine Yamamay  ponovno podržava udrugu SVE za NJU i na taj način sudjeluje u podizanju svjesnosti među ženama o raku dojke. Kako i vi možete sudjelovati u ovom humanitarnom projektu? Uz minimalnu kupnju od 369 kn nadodajte 7 kn za Yamamay božićnu kuglicu podržavate dobrotvornu akciju.

  

  

Potražite poklon za sebe ili sebi drage osobe u Yamamay trgovini, a sva donirana sredstva od kupljenih Yamamay božićnih kuglica bit će uplaćena udruzi SVE za NJU koja pruža pomoć ženama oboljelima od raka. Više o radu Udruge pronađite na www.svezanju.hr