ZDRAVA DICA, SRITNA LICA

Naučite sve o razvoju zdravih navika djece i sportaša uz Draganu Olujić, sportsku nutricionisticu, i poznate sportaše.

Da samo fizička aktivnost nije dovoljna za sportski uspjeh i odlične rezultate, već je odavno poznato. Važnost hrane, kao izvora snage, posebno do izražaja dolazi kod osoba koje se aktivno bave sportom, neovisno o njihovoj dobi. Pri tom naglasak nije samo na onome što konzumiraju prije i nakon treninga, već na cjelokupnoj prehrani koja mora biti pomno odabrana, raznovrsna, sa što manje tvornički prerađene hrane.

Kako pravilno koncipirati prehranu mališana, s osobitim naglaskom na male – ali i one malo veće sportaše, kroz edukativne i praktične kulinarske radionice u subotu, 2. ožujka od 10 do 13 sati, otkrit će Dragana Olujić, poznata sportska nutricionistica. Uz jednostavne trikove, poznata stručnjakinja će pripremiti raznovrsne i nutritivno bogate obroke koji će unaprijediti snagu i izdržljivost uslijed fizičkih aktivnosti. O čemu će sve biti riječ, provjerite u detaljnom rasporedu aktivnosti u nastavku:

One nešto mlađe posjetitelje posebno će razveseliti lica splitske sportske scene, koja će odgovoriti na sva pitanja vezana uz svoju prehranu – pa i na ono čuveno: koliko je pure potrebno pojest da bi postali tako veliki kao oni?

Bez obzira želite li unaprijediti prehranu malih sportaša ili ozbiljnije pristupiti pripremi svojih obroka, ove radionice ne smijete propustiti. Vidimo se!