CALZEDONIA APRES SKI
U skladu sa najnovijim trendovima, Calzedonia predstavlja limitiranu kolekciju APRES SKI.
Saznajte Više Dobro je poznato da je malo ljubavi tajni sastojak svakog uspješnog jela. No, poneki trik kojim ćete svakodnevna jela pretvoriti u nestvarno dobre delicije uvijek dobro dođe. I baš zato, ovog vikenda, 11. i 12. ožujka, ne propustite City Kužinu na kojoj ćete otkriti male tajne velikih majstora.
Tako će u subotu, 11. ožujka, zvijezda kulinarskih radionica biti dobro poznato lice, Tomislav Špiček! Od 11 sati za vas će pripremati vinsko kiselo zelje sa svinjetinom i zapečeni pire krumpir s parmezanom, a od 17 sati ponovno zauzima svoje mjesto za pultom kako bi pripremio slastice od kojih rastu zazubice – muffin od rogača s preljevom od crvenog vina, cimeta i klinčića. A osim što ćete imati priliku kušati sva ova remek-djela, ujedno ćete poslušati i poprilično dobre savjete koji će sigurno biti od koristi već prilikom iduće pripreme jela.
U nedjelju, 12. ožujka, od 11 sati kuhaču preuzima Stjepan Vukadin, koji će pripremati ragu od sipe, palentu na meko te čips od palente. Zvuči primamljivo, zar ne? Nakon njega, u popodnevnom terminu od 17 sati, Damir Tomljanović otkriva kako pripremiti savršeni rižoto od cikle s malim twistom – čipsom od slanine. Naravno, obojica chefova spremni su otkriti male tajne uz koje ćete ove delicije s ponosom pripremiti i servirati svojim gostima.
Atmosfera u City Kužini polako, ali sigurno se zakuhava. Ne propustite sasvim besplatno uživati u ovom gastro doživljaju s vrhunskim chefovima koji će sasvim nesebično podijeliti svoje male trikove te samo za vas pripremiti delicije od kojih rastu zazubice. Dobar tek!