Prizemlje
City Center Shop Map

VERONIKA DELIKATESE

Mlijeko i mliječni proizvodi najvažniji su izvor kalcija, a ključni su za normalan rast i razvoj kostiju. Ako ste među onima koji dan obožavaju započeti žitaricama i mlijekom ili se pak pred spavanje volite opustiti uz čašu toplog mlijeka, obavezno posjetite Mini mljekaru Veronika d.o.o. na City Pazaru.

Bogata ponuda uključuje proizvode koji su višestruko nagrađivani na domaćim i međunarodnim sajmovima, a načinjeni su od mlijeka koje se ne homogenizira  i ne sterilizira, čime se osim izvornog okusa i mirisa zadržavaju sve prirodne vrijednosti.

Svi su proizvodi rađeni prema tradicionalnoj recepturi od mlijeka 100% hrvatskog podrijetla, bez aditiva i konzervansa. U ponudi vas čekaju uvijek svježi proizvodi koji će vas oduševiti okusom: mlijeko, čvrsti i tekući jogurt, maslac, namaz kajmak, mliječni namaz, sirutka, voćna sirutka, stepko (mlaćenica), kefir, sirni namazi s dodacima, slatki deserti, kiselo i slatko vrhnje te razne vrste sireva.

Ako ste među onima koji dan obožavaju započeti žitaricama i mlijekom ili se pak pred spavanje volite opustiti uz čašu toplog mlijeka, obavezno posjetite Veronika Delikatese na City Pazaru.

Pogledajte još sličnih trgovina

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citycenterone.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citycenterone.hr

Kolačići

Obavezno
citycenterone.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići