2. kat
City Center Shop Map

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Nedjelja
9:00 - 21:00

WATCH CENTAR

Tvrtka Watch Centar već se dugi niz godina bavi uvozom i distribucijom svjetski poznatih marki satova i modnog nakita. Dugogodišnje iskustvo i postojanost te tvrtke na tržištu su garancija vrhunske kvalitete, ponude i usluge. Iznimno velika ponuda raznovrsnih modela satova i modnog nakita osvojila je poklonike svjetskih modnih trendova te potvrdila vodeće mjesto na tržištu. Uz vrhunsku uslugu, kupcima trgovine osiguran je i servis satova i nakita.

Brendovi satova i modnog nakita koje možete pronaći u su: AVI-8, Beverly Hills Polo Club, Cerutti 1881, Casio, Flik Flak, Furla, Guess, HaANOWA, Invicta, Jacques Lemans, Just Cavalli, Lee Cooper, Nautica, Pierre Lannier, Police, Rosefield, Salvatore Ferragamo, Swatch, Swiss Military Hanowa, Ted Baker, Timberland, Timex, Tissot, Torii, Versace i široki asortiman 2 Jewels, Brosway, Guess, iXXXi te Morellato nakita.

Pogledajte još sličnih trgovina

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citycenterone.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citycenterone.hr

Kolačići

Obavezno
citycenterone.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići