POSEBNI BOŽIĆNI POKLONI

Potraga za savršenim blagdanskim poklonom počinje u City Centeru one!

Stigao je najčarobniji mjesec od svih, a to znači samo jedno: blagdani su blizu! A blagdanski ugođaj zahvatio je i City Center one pa vas diljem centra čeka neodoljiva blagdanska ponuda. Pronađite baš sve što vam je potrebno kako biste nadolazećim danima dali posebnu čar i razveselili one koje najviše volite.

U prizemlju centra, na prodajnom mjestu Earth Wind Desire pronaći jedinstvena umjetnička djela načinjena od recikliranih materijala, u kombinaciji s drvetom, metalom i drugim – možda  pomalo neočekivanim – materijalima. A kada ste već tu, svojim mirisom privući će vas Melli aromatica, ručno rađena prirodna kozmetika, sapuni i ulja.

Blagdanski ugođaj u svoj dom unijet ćete šarmantnom dekoracijom s prodajnih mjesta Gotovo sve i Terra Kreativa. Jedno je sigurnoteško ćete odoljeti božićnim aranžmanima za vrata, ukrasima za bor i adventskim vijencima. Ako pak tražite ukrase s motivima anđela, onda ćete se zaljubiti u ponudu Art studio Mediterraneo, dok vas unikatne dizajnerske dekoracije čekaju i na prodajnom mjestu BM dekoracije. Obavezno svratite i do Koogle čiji će vas ukrasi od puhanog stakla – a osobito kugle – jednostavno oduševiti!

Sve sladokusce privući će i slasna ponuda Medićarne Arko gdje vas čekaju fini medenjaci i druge delicije, dok će oni skloni otkrivanju novih okusa ostati oduševljeni ponudom Ribe Dražin koja na maštovit način spaja slanu ribu i domaće namirnice.

Ako ste pak u potrazi za jedinstvenim poklonom, Art jungle ne smijete zaobići. Nakit upečatljivog dizajna i razigranih formi zasigurno će razveseliti čak i one najzahtjevnije. Dobro znane Tomac rukotvorine također su odlična stanica za izbor jedinstvenih poklona, a ne propustite zavirit u ponudu prodajnog mjesta Wood’s gdje vas čekaju šarmantne drvene igračke i drugi drveni asortiman.

Oh, da! Znamo da potraga za savršenom božićnom zvijezdom često zna potrajati, stoga predlažemo da je završite izborom kod OPG-a Lilek – jer ljepše od ovih sasvim sigurno nećete naći.

Već prilikom idućeg posjeta City Centeru one otkrijte posebnu blagdansku ponudu!