IGRAONICA KID’S JUNGLE

Neka vaši mališani stvore najljepše uspomene u besplatnoj dječjoj igraonici u City Centeru one pod budnim okom stručnog osoblja.

Tražite li mjesto za odličnu zabavu, igru, druženje i poticanje kreativnosti – onda ste ga i našli! Naime, na čak 500 kvadratnih metara u ugodnom i moderno opremljenom prostoru naći će se ponešto za svakog mališana: labirinti s toboganima za male zaigrane istraživače, zid za penjanje za klince avanturiste, stolni hokej i nogomet za sklapanje prijateljstava, raznolike kreativne radionice te brojne druge aktivnosti. A predahnuti od uzbudljivih aktivnosti najmlađi mogu uz svoje omiljene crtiće.

Osim zabave koja ih ondje čeka svakog dana, Kid’s Jungle igraonica idealno je mjesto i za nezaboravne rođendanske proslave. Tako mališani od 4 do 11 godina mogu odabrati temu svoje proslave i s prijateljima stvoriti uspomene za pamćenje.

Sve aktivnosti provode se u skladu s mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite kako bi se osigurala maksimalna sigurnost najmlađih posjetitelja, pa je tako igraonica svakog dana zatvorena od 14 do 15 sati zbog dezinfekcije i čišćenja prostora te samih sprava.

Stoga, ne čekajte! Zabavi dajte novu dimenziju uz Kid’s Jungle igraonicu.