IGRAONICA KID’S JUNGLE

Besplatna dječja igraonica Kid's Jungle u City Centeru one West pravo je mjesto za odličnu zabavu, igru, druženje i kreativnost, a sve pod nadzorom profesionalnog osoblja.

U ugodnom i moderno opremljenom prostoru, koji se prostire na više od 500 kvadratnih metara, nalaze se zabavni sadržaji za svakog mališana: labirinti s toboganima za male zaigrane istraživače, zid za penjanje za klince avanturiste, stolni hokej i nogomet za sklapanje prijateljstava te brojne kreativne i poučne radionice i aktivnosti. A kada se umore od igranja, djeca se mogu opustiti na udobnim vrećama za sjedenje i pogledati svoj omiljeni crtić.

Sve aktivnosti se provode u skladu s mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite kako bi se osigurala maksimalna sigurnost najmlađih posjetitelja. Svaki dan od 14 do 15 sati igraonica će biti zatvorena zbog dezinfekcije i čišćenja prostora i sprava.

U Kid’s Jungle igraonici mališani inače mogu proslaviti i svoj rođendan, no zbog trenutne epidemiološke situacije, rođendanske proslave se ne održavaju.

Za sve informacije možete kontaktirati igraonicu na broj mobitela: 091/2442-562 ili na e-mail: west@kidsjungle.hr

Više informacija o besplatnoj igraonici potražite na webu Kid’s Jungle igraonice.