ELEKTRIČNE PUNIONICE

City Center one prvi je shopping centar u Hrvatskoj koji svojim posjetiteljima omogućuje da napune svoje električne automobile.

Na etaži -1 pronađite čak dvije vrste punionica: sasvim besplatnu te onu uz naplatu na kojoj svoga električnog ljubimca možete napuniti čak pet puta brže. A dok čekate da vaš automobil bude spreman za vožnju, posjetite omiljene trgovine i uživati u predahu uz finu kavu.

Besplatna punionica
Punionicu potražite na etaži -1, pored liftova, a ovisno o tipu vozila i istrošenosti baterije električni automobil će biti spreman za vožnju za svega sat do dva vremena. A to je idealna prilika za posjetiti vaše omiljene trgovine i uživati u predahu uz finu kavu.

Električni automobil možete napuniti na 3 načina:
1) Prijava RFID karticom
Identifikacijsku RFID karticu potražite na mjestu za informacije City Centera one te slijedite jednostavne upute za punjenje.
2) Prijava PulgSurfing aplikacijom
Za početak punjenja preuzmite PlugSurfing aplikaciju na vaš smartphone. Otvorite korisnički račun i unesite vrstu plaćanja. Pokrenite QR kod čitač i skenirajte QR kod odabrane utičnice. Putem aplikacije zaustavite punjenje.
3) Prijava SMS porukom (moguća samo preko T com mreže)
Za početak i kraj punjenja pošaljite SMS poruke na 709090. Točan sadržaj SMS poruke za početak i za kraj punjenja čeka vas na samoj punionici.

Napominjemo da na mjestu za informacije City Centera one možete preuzeti adapter za običnu utičnicu ukoliko vašem kabelu ne odgovara utičnica TIP2.

Brza punionica
U istočnom dijelu garaže na razini -1 potražite još jednu punionicu, čak pet puta bržu, te uz naplatu napunite svoj električni automobil.

Naplata usluga brze punionice vrši se u skladu s uputama istaknutima na njoj, a prije punjenja svratite do T-Centra u City Centeru one West gdje možete kupiti prepaid karticu potrebnu za punjenje svoga automobila. Punjenje je također moguće i putem aplikacije espoTs Hrvatskog Telekoma koju možete skinuti na svoj mobilni telefon. Detaljne upute za punjenje možete provjeriti ovdje.

Punjenje električnih bicikala
A ljubitelji vožnje električnim biciklima svoja vozila mogu besplatno napuniti na dva posebno označena parkirališna mjesta ispred glavnog ulaza u Centar.

Ugodnu, sretnu i zelenu vožnju želimo!