ELEKTRIČNE PUNIONICE

City Center one prvi je shopping centar u Hrvatskoj koji svojim posjetiteljima omogućuje da napune svoje električne automobile, i to potpuno besplatno.

Punionicu potražite na etaži -1, pored liftova, a ovisno o tipu vozila i istrošenosti baterije električni automobil će biti spreman za vožnju za svega sat do dva vremena. A to je idealna prilika za posjetiti vaše omiljene trgovine i uživati u predahu uz finu kavu.

Električni automobil možete napuniti na 3 načina:

1) Prijava RFID karticom
Identifikacijsku RFID karticu potražite na mjestu za informacije City Centera one te slijedite jednostavne upute za punjenje.

2) Prijava PulgSurfing aplikacijom
Za početak punjenja preuzmite PlugSurfing aplikaciju na vaš smartphone. Otvorite korisnički račun i unesite vrstu plaćanja. Pokrenite QR kod čitač i skenirajte QR kod odabrane utičnice. Putem aplikacije zaustavite punjenje.

3) Prijava SMS porukom (moguća samo preko T com mreže)
Za početak i kraj punjenja pošaljite SMS poruke na 709090. Točan sadržaj SMS poruke za početak i za kraj punjenja čeka vas na samoj punionici.

Napominjemo da na mjestu za informacije City Centera one možete preuzeti adapter za običnu utičnicu ukoliko vašem kabelu ne odgovara utičnica TIP2.

A ljubitelji vožnje električnim biciklima od sada svoja vozila mogu besplatno napuniti na dva posebno označena parkirališna mjesta ispred glavnog ulaza u Centar.

Ugodnu, sretnu i zelenu vožnju želimo!