ELEKTRIČNE PUNIONICE

City Center one svojim posjetiteljima omogućuje punjenje električnih automobila.

Na etaži -1 pronađite čak dvije vrste punionica: sasvim besplatnu te onu uz naplatu na kojoj svoga električnog ljubimca možete napuniti čak pet puta brže. A dok čekate da vaš automobil bude spreman za vožnju, posjetite omiljene trgovine i uživati u predahu uz finu kavu.

Besplatna punionica

Punionicu potražite na etaži -1, pored liftova, a ovisno o tipu vozila i istrošenosti baterije električni automobil će biti spreman za vožnju za svega sat do dva vremena. A to je idealna prilika za posjetiti vaše omiljene trgovine i uživati u predahu uz finu kavu.

Električni automobil možete besplatno napuniti:

  • uz RFID karticu , koju možete preuzeti na Mjestu za informacije City Centera one
  • prijavom u T-Comovu aplikaciju espo TS

Brza punionica uz naplatu

U istočnom dijelu garaže na razini -1 potražite još jednu punionicu, čak pet puta bržu, te uz naplatu napunite svoj električni automobil.

Naplata usluga brze punionice vrši se u skladu s uputama istaknutima na njoj, a prije punjenja svratite do T-Centra u City Centeru one West gdje možete kupiti prepaid karticu potrebnu za punjenje svoga automobila. Punjenje je također moguće i putem aplikacije espoTs Hrvatskog Telekoma koju možete skinuti na svoj mobilni telefon. Detaljne upute za punjenje možete provjeriti ovdje.

Punjenje električnih bicikala

A ljubitelji vožnje električnim biciklima svoja vozila mogu besplatno napuniti na dva posebno označena parkirališna mjesta ispred glavnog ulaza u Centar.

Ugodnu, sretnu i zelenu vožnju želimo!