DJEČJA DOGAĐANJA

Za malene kreativce, u Kid's Jungle igraonici svakodnevno se održavaju kreativne i sportske radionice u posebno uređenom prostoru.

Na radionicama mališani mogu crtati, bojati, čitati, izrađivati razne ukrasne i korisne predmete, igrati društvene igre, natjecati se u raznim sportskim igrama te se pritom uvijek odlično zabaviti i puno naučiti.

Radionice i aktivnosti u igraonici koncipirane su na način da kod djece potiču radoznalost i zanimanje za određene aktivnosti, a aktivni rad tijela, uma i mašte mališana prioritet je igraonice Kid’s Jungle.

Petak, 31.1. u 16 sati – Ima li boljeg načina za započeti vikend od petka posvećenog superjunacima? Mi mislimo da nema, zato ćemo se dobro zabaviti izrađujući omiljene junake od kolaž papira i drvenih štapića. A koji je vaš najdraži superjunak?
Subota, 1.2. u 16 sati – Znate li da samo mačka može imati kombinaciju tri ili više boja, dok mačak ima najviše dvije boje? Pridružite nam se, naučite nešto novo i ponesite kući svoju šarenu mačku koju ćete izraditi od kolaž papira i ukrasiti ju flomasterima.
Nedjelja, 2.2. u 16 sati – Tko još nije volio pomagati mami ili baki pri izradi kolača? Mi smo obožavali! Zato ćemo izraditi super slatke pregačice za male pomoćnike u kuhinji, a koristit ćemo škare, kolaž papir i ljepilo.

Više detalja o radionicama u Kid’s Jungle igraonici pogledajte na linku dječje radionice.

Vidimo se!