DJEČJA DOGAĐANJA

Za malene kreativce, u Kid's Jungle igraonici svakodnevno se održavaju kreativne i sportske radionice u posebno uređenom prostoru.

Na radionicama mališani mogu crtati, bojati, čitati, izrađivati razne ukrasne i korisne predmete, igrati društvene igre, natjecati se u raznim sportskim igrama te se pritom uvijek odlično zabaviti i puno naučiti.

Radionice i aktivnosti u igraonici koncipirane su na način da kod djece potiču radoznalost i zanimanje za određene aktivnosti, a aktivni rad tijela, uma i mašte mališana prioritet je igraonice Kid’s Jungle.

Petak, 21.2. u 16 sati – Znaju li vaši mališani sva slova? Oni koji ne znaju imat će priliku usvojiti nova znanja, a oni malo iskusniji imat će priliku pomoći mlađim prijateljima u usvajanju novih znanja. Svi zajedno izradit ćemo knjigu abecede i ukrasiti ju raznim bojama.
Subota, 22.2. u 16 sati – Veselo smo krenuli u vikend, tako ćemo i nastaviti – izrađivat ćemo vesele bojice od kolaž papira i kartona.
Nedjelja, 23.2. u 16 sati – Zimi ptičice teško pronalaze hranu, zato ćemo raditi kućice za ptičice i razgovarati o važnosti brige o tim krhkim životinjicama. Mališane očekuju isprintani crteži, škare, ljepilo i bojice.

Više detalja o radionicama u Kid’s Jungle igraonici pogledajte na linku dječje radionice.

Vidimo se!