DJEČJA DOGAĐANJA

Za malene kreativce, u Kid's Jungle igraonici svakodnevno se održavaju kreativne i sportske radionice u posebno uređenom prostoru.

Na radionicama mališani mogu crtati, bojati, čitati, izrađivati razne ukrasne i korisne predmete, igrati društvene igre, natjecati se u raznim sportskim igrama te se pritom uvijek odlično zabaviti i puno naučiti.

Radionice i aktivnosti u igraonici koncipirane su na način da kod djece potiču radoznalost i zanimanje za određene aktivnosti, a aktivni rad tijela, uma i mašte mališana prioritet je igraonice Kid’s Jungle.

Petak, 18.10. u 16 sati – Jesen je već uzela maha, a da je zabavna to dobro znaju mališani koji posjećuju Kid’s Jungle igraonicu! Ovoga petka otiskivat ćemo dlanove i tako izraditi najčudesnije žireve koje ste ikada vidjeli! Koristit ćemo kolaž papir, flomastere, vodene boje i vrijedne ručice.
Subota, 19.10. u 16 sati – Koja je vaša najdraža igračka u dječjem parkiću otkrit ćete nam na kreativnoj radionici na kojoj izrađujemo vlastite ljuljačke. Koristit ćemo bojice, flomastere i maštu.
Nedjelja, 20.10. u 16 sati – Listopad je mjesec lišća, zato će našom igraonicom zaplesati listoljupci! Da bismo ih izradili trebat će nam lišće, drveni štapići i oči koje će učiniti da zažive.

Više detalja o radionicama u Kid’s Jungle igraonici pogledajte na linku dječje radionice.

Vidimo se!