DJEČJA DOGAĐANJA

Za malene kreativce, u Kid's Jungle igraonici svakodnevno se održavaju kreativne i sportske radionice u posebno uređenom prostoru.

Na radionicama mališani mogu crtati, bojati, čitati, izrađivati razne ukrasne i korisne predmete, igrati društvene igre, natjecati se u raznim sportskim igrama te se pritom uvijek odlično zabaviti i puno naučiti.

Radionice i aktivnosti u igraonici koncipirane su na način da kod djece potiču radoznalost i zanimanje za određene aktivnosti, a aktivni rad tijela, uma i mašte mališana prioritet je igraonice Kid’s Jungle.

Petak, 13.12. u 16 sati – Patuljci, ali ne vrtni, ovog će petka gostovati u našoj igraonici! A kakve će čudesne kapice nositi, to će odlučiti mališani koji nam se odluče pridružiti na ovoj kreativnoj radionici. Pripremili smo kolaž papir, drvene štapiće, flomastere i šarene trakice, čekamo još samo vas!
Subota, 14.12
. u 16 sati – U ovo predblagdansko vrijeme nitko ne može odoljeti šarenim bombončićima, pa tako niti mi. Neodoljivi slatkiš izradit ćemo od kolaž papira, a ukrasiti ga flomasterima i bojicama.
Nedjelja, 15.12. u 16 sati – Bez obzira na vremensku prognozu nama će zalepršati prve pahulje! Jedva čekamo vidjeti kakve će predivne oblike pahuljica mališani kreirati od drvenih štapića, šljokica i konca.

Više detalja o radionicama u Kid’s Jungle igraonici pogledajte na linku dječje radionice.

Vidimo se!