DJEČJA DOGAĐANJA

Za malene kreativce, u Kid's Jungle igraonici svakodnevno se održavaju kreativne i sportske radionice u posebno uređenom prostoru.

Na radionicama mališani mogu crtati, bojati, čitati, izrađivati razne ukrasne i korisne predmete, igrati društvene igre, natjecati se u raznim sportskim igrama te se pritom uvijek odlično zabaviti i puno naučiti.

Radionice i aktivnosti u igraonici koncipirane su na način da kod djece potiču radoznalost i zanimanje za određene aktivnosti, a aktivni rad tijela, uma i mašte mališana prioritet je igraonice Kid’s Jungle.

Petak, 23.8. u 16 sati – Pridružite nam se i pomozite nam napuniti naš kreativni akvarij ribicama koje ćete sami izraditi koristeći se kolaž papirom i papirnatim košaricama za muffine.
Subota, 24.8. u 16 sati – Mislimo da je baš dobar osjećaj leći na livadu i biti okružen cvijećem. Zato smo odlučili napraviti livadu prepunu cvjetića od papira u omiljenoj igraonici! Svi ste dobrodošli, pripremili smo kolaž papir i bojice za izradu.
Nedjelja, 25.8. u 16 sati – Tko se još ne voli fotografirati s luckastim rekvizitima? Od papirnatih tanjura, šljokica i kolaž papira zajedno ćemo izraditi rekvizit pomoću kojeg ćete se na svakoj fotki moći pretvoriti u veselog medvjedića.

Više detalja o radionicama u Kid’s Jungle igraonici pogledajte na linku dječje radionice.

Vidimo se!