DJEČJA DOGAĐANJA

Za malene kreativce, u Kid's Jungle igraonici svakodnevno se održavaju kreativne i sportske radionice u posebno uređenom prostoru.

Na radionicama mališani mogu crtati, bojati, čitati, izrađivati razne ukrasne i korisne predmete, igrati društvene igre, natjecati se u raznim sportskim igrama te se pritom uvijek odlično zabaviti i puno naučiti.

Radionice i aktivnosti u igraonici koncipirane su na način da kod djece potiču radoznalost i zanimanje za određene aktivnosti, a aktivni rad tijela, uma i mašte mališana prioritet je igraonice Kid’s Jungle.

Petak, 15.11. u 16 sati – Životinjica kitnjastog repa, luda za lješnjacima ovog će petka skakutati stolovima kreativnog kutka Kid’s Jungle igraonice. Pridružite nam se, neka vaš mališan izradi svoju vjevericu od kolaž papira!
Subota, 16.11
. u 16 sati – Jesen je vrijeme kojim dominiraju namirnice živih boja. Zato ćemo pripremiti upravo takve boje kolaž papira i odlično se zabaviti izrađujući 3D bundeve!
Nedjelja, 17.11. u 16 sati – Sigurni smo da vaši mališani znaju tko čuva polja i plodove kada nema vrijednih poljoprivrednika, a kod nas mogu podijeliti svoje ideje i izraditi vlastito strašilo. Mi ćemo pripremiti papirnate tanjure i kolaž papir, vi dovedite mališane, zabava je zagarantirana!

Više detalja o radionicama u Kid’s Jungle igraonici pogledajte na linku dječje radionice.

Vidimo se!