DOĐITE NA DANE ZDRAVLJA

Napravite korak ka zdravijem životu uz besplatne preglede 11. i 12. svibnja.

Iako često na to zaboravljamo – vlastito zdravlje i zdravlje naših najbližih trebalo bi nam biti na prvom mjestu. Stoga je City Center one West, u suradnji s Mandis Pharmom, za vas pripremio niz besplatnih pregleda i savjetovanja sa stručnjacima koji će biti izvrsna polazišna točka u utvrđivanju općeg stanja vašeg organizma.

Tako u subotu, 11. svibnja, imate priliku pregledati madeže, izmjeriti krvni tlak i razinu glukoze u krvi. Osim toga, sasvim  besplatno možete odraditi konzultacije s nutricionistom, ali i popričati sa stručnjacima koji će vam odgovoriti na sva pitanja vezana uz dijabetes.

U nedjelju, 12. svibnja, na rasporedu je pregled madeža, mjerenje krvnog tlaka, vitaminsko-mineralnog statusa te očnog tlaka i suhoće oka. Također, na raspolaganju je i sasvim besplatno kardiološko savjetovanje.

Rezultate svih mjerenja dobit ćete zapisane na poseban karton kako biste ih imali „pri ruci“ već prilikom idućeg posjeta liječniku.

Briga o sebi počinje u City Centeru one – odazovite se na besplatne preglede i  napravite prvi korak ka zdravijem životu. Vidimo se!

Dane zdravlja su, u suradnji s Mandis Pharmom, podržali i partneri Abela Pharm, BiVits, JGL, La Roche Posay i Salvus koji su omogućili i odlične popuste, a provjerite ih klikom na – Dani zdravlja popusti.

U nastavku provjerite detaljan raspored pregleda i mjerenja: