FESTIVAL ELEKTRIČNE MOBILNOSTI

Budite dio EVolucije u City Centeru one od 8. do 10. travnja.

Drugu godinu za redom City Center one West ugostit će Electric EVolution festival, prvi festival električne mobilnosti u Hrvatskoj koji ponovno okuplja stručnjake, entuzijaste i sve zainteresirane na području električne mobilnosti, s ciljem edukacije šire javnosti i prezentacije novih tehnologija u autoindustriji te podizanja svijesti o utjecaju prometa na okoliš.

Tijekom trajanja festivala, moći ćete pogledati aktualnu ponudu auto brandova koji u svom portfelju nude električna i plug-in vozila među kojima su Tesla, Mercedes, Hyundai, Mitsubishi, Jeep, Renualt, Dacia, Peugeot, Citroen, Toyota, Lexus, DFSK, Opel i Nissan, kao i popratne segmente elektro industrije – e-motore, e-scootere i e-romobile. A ovaj će festival ponuditi čak 8 premijera vozila koja će po prvi puta biti izložena u Hrvatskoj.

Kroz edukativna predavanja, saznat ćete sve o električnim vozilima, načinima punjenja, infrastrukturi, mogućnostima subvencija i ostalim prednostima koje biste trebali znati odlučite li se za kupnju limenog ljubimca ovakvog tipa, ali i osvojiti odlične nagrade!

U petak, 8. travnja, od 19 do 21 sat moći ćete uživati uz AC/DC Tribute Band Ballbreakers u pravoj električnoj atmosferi!

Vidimo se od 8. do 10. travnja u City Centeru one!

Dodatne info možete pronaći na službenim stranicama Festivala – Electric EVolution festival 2022