NEODOLJIVI MODELI NAOČALA IZ OPTIKE ANDE

Nepisano ljetno pravilo i ove godine glasi: iz kuće ne izlazite bez naočala!

Najvažniji razlog je zaštita vaših očiju od snažnog utjecaja sunčevih zraka, a drugi razlog je modne prirode. Iz sezone u sezonu, naočale slove kao jedan od najvažnijih modnih dodataka, a ambasadorice Optike Anda, popularnog naziva #AndaGirls, to itekako znaju. Svako lice ima svoje omiljene naočale zato su #AndaGirls isprobale najnovije kolekcije naočala samo za vas kako biste lakše pronašli idealan model naočala koji ćete obožavati ovo ljeto.

Ive Ive zna kako nositi odvažne statement modele koji plijene poglede jednako na plaži i u šetnji gradom. Za zavodljivi pogled ispod obrva ovo ljeto birajte Saint Laurent ili Gucci modele sa žarkim naočalnim lećama u boji!

 

Daria uživa u modnoj igri transformacije kombinirajući različite modele naočala s drugim modnim dodacima kao što su marama i trendi lančići za naočale. Omiljeni Gucci modeli ove sezone su joj mačkasti i crni klasični te uz njih rado bira i predimenzionirane romantične Chloe naočale koje svojim oblikom podsjećaju na leptirova krila.

  

Treća influencerica Ivana odlučila se također za moderni oblik Gucci i Chloe naočala koje će ovo ljeto poželjeti imati svaka trendseterica. Kaže se da je svaka žena lijepa na svoj način, a Ivana je dokazala da su i sve naočale lijepe na svoj način kada ih se nosi sa stilom!

 

Ako još uvijek niste sigurni koje naočale biste htjeli nositi ovo ljeto posjetite najbližu poslovnice Optike Anda i pronađite model koji vam odgovara, vidimo se!