NEZABORAVAN HALLOWEEN PARTY

Tko se voli maskirati? Evo odlične prilike da najmlađi izvuku svoje najdraže maske, pretvore se u Elsu, Spidermana, Pipi Duga Čarapu i Petra Pana te dođu na straaaašno zabavan Halloween party u subotu i nedjelju, 27. i 28. listopada.

Od 11 pa sve do 19 sati djevojčice i dječake čekaju brojne zabavne aktivnosti, poput hokus-pokus radionica, rezbarenja bundeva na najkreativnije načine i to uz pomoć odraslih, a tu su i zanimljivi kvizovi te memory igra. Mališani će se moći i fotografirati s vršnjacima i pritom se ludo zabaviti!

A svi oni koji dođu zamaskirani imaju priliku osvojiti poklon bon od 300 kuna i kinoulaznice za Cineplexx kino te druge fora nagrade. Simpatične animatorice fotografirat će malene posjetitelje koji dođu zamaskirani, staviti fotografiju na zid u centru, a na kraju vikenda će stručni žiri odabrati i nagraditi najkreativnije.

Nisu samo mališani oni koje očekuju nagrade; sve mame koje dovedu svoje mališane na Halloween party u City Center one Zagreb West daruje poznata američka marka kozmetike, specijalizirana za izradu vrhunskih proizvoda za njegu kože, kose i tijela, Kiehl’s. Potrebno je samo zagrebati karticu koju će vam uručiti animatori te preuzeti osvojeni poklon u Kiehl’s-u u City Centeru one Zagreb West do kraja dana 28.10.

Vidimo se na najluđem Halloween partyju!

Pravila kreativnog natječaja pogledajte ovdje.

Sretno!