BRZA ELEKTRIČNA PUNIONICA

Napunite svoj automobil električnom energijom još brže!

 Od sada potražite još jednu punionicu, čak pet puta bržu, u istočnom dijelu garaže na razini -1 te uz naplatu napunite svoj električni automobil. A dok se vaš automobil puni, vrijeme iskoristite za shopping u omiljenim trgovinama City Centera one.

Postavljanjem ove punionice koja će zasigurno razveseliti mnoge, Hrvatski Telekom kao predvodnik na području e-mobilnosti u Hrvatskoj te najpouzdaniji tehnološki partner u implementaciji punionica i pružanju digitalne usluge punjenja električnih vozila, potvrdio je svoja nastojanja u stvaranju održivog i čišćeg okoliša, a ujedno i povezivanju pojedinaca s prilikama koje nova tehnologija pruža.

Naplata usluga brze punionice vrši se u skladu s uputama istaknutima na njoj, a prije punjenja svratite do T-Centra u City Centeru one West gdje možete kupiti prepaid karticu potrebnu za punjenje svoga automobila. Punjenje je također moguće i putem aplikacije espoTs Hrvatskog Telekoma koju možete skinuti na svoj mobilni telefon. Detaljne upute za punjenje možete provjeriti ovdje.

Također, podsjećamo kako posjetitelji City Centera one West i dalje mogu napuniti svoj električni automobil sasvim besplatno na besplatnim punionicama u garaži, smještenima svega 100-tinjak koraka dalje.