SVAKA ŽENA IMA SVOJ STIL

Yamamay nova kampanja posvećena je Basic Collection 2021. s ciljem promicanja ženske ljepote.

Kroz najnoviju kolekciju promiče se moda dizajnirana za sve žene, bez obzira na veličinu koju nose, njihovu dob i etničku pripadnost. Ljepota dolazi iznutra, a do toga dolazimo kada se osjećamo dobro u vlastitoj koži. Kolekcije služe za osnaživanje žena jer upravo nošenje udobnih i inovativnih proizvoda pomaže da se osjećamo dobro i samopouzdano, a to pojačava našu unutarnju snagu i povećava nam percepciju.

Yamamay, još jednom, kroz ovu kampanju želi potaknuti prihvaćanje vlastitog fizičkog izgleda – drugačije je lijepo, cijenite sebe onakve kakvi jeste, živite zdrav život bez estetskog uzora koji trebate dostići, dajte sebi na vrijednosti iako se ne uklapate u određeni estetski model.

Yamamay nastavlja svoj put na području održivosti, sa što manjim utjecajem na okoliš. Eco Designed Innovative Textile nova je kapsula kolekcija donjeg rublja u potpunosti izrađena od monopolimerne tkanine koja je 100% reciklirana. Sve je počelo s linijom Sculpt još 2014. godine, a koja je izrađena od patentirane tkanine Sensitive® Sculpt tvrtke EUROJERSEY. Klimatske promjene natjerale su nas da shvatimo kako svaki element na našem planetu utječe jedan na drugi. Yamamay želi stvoriti uspješnu metodologiju za smanjenje CO2 koja se može koristiti kao model za primjenu u svim budućim kolekcijama i proizvodima. Kako bi nadoknadio emisije koje proizvodi linija Sculpt, Yamamay je odlučio podržati projekt razvoja obnovljivih izvora energije u Šri Lanki gdje se ova linija proizvodi.

Za jesen 2021. iz održive linije Sculpt lansirana su 3 nova modela: balconette grudnjak, bodi i stezne gaćice visokog struka.

Yamamay je također predstavlja nove jesenske linije donjeg rublja i spavaćeg programa izrađene od održivih materijala.

  • Linija BLOOMING izrađena je od prozirnog tila i ukrašena je cvjetnim vezom u puderasto ružičastoj boji.
  • Linija DAILY CHAIN ističe se prepoznatljivim ispisom s uzorkom.
  • Linija FEEL izrađena je od ultra mekane žakard tkanine i mikrovlakana u puderasto ružičastoj boji.
  • Linija FLORA prepoznatljiva je po čipki i svilenom materijalu u svijetlo ljubičastoj boji.
  • Linija GLAMOUR je ženstvena i romantična, izrađena je od čipke i tila, u crnoj i ljubičastoj boji.
  • Linija MAGNOLIA, donje rublje i noćni program, izrađeni su od satena i čipke, u plavoj, ružičastoj i crnoj boji.
  • Linija NEXT GENERATION, odjeća za spavanje, za udobnost i opuštanje, puderasto ružičaste boje s uzorkom.