I TATE, ZA PROMJENU!

Promjena ikonice na vratima baby rooma šalje jasnu poruku: ravnopravan odgoj počinje od pelena.

Mališani imaju svoj ritam, a to ponekada znači da pelene mogu biti pune bilo kada i bilo gdje. Imajući to na umu, baby room City Centera one oduvijek je bila ugodna prostorija namijenjena zadovoljavanju osnovnih potreba najmlađih, u kojoj roditelji mogu promijeniti pelenu i nahraniti svoje malo zlato. Dizajn i opremljenost prilagođeni su potrebama roditelja i bebe kako bi se u prostoriji osjećali što ugodnije, a praktičnost je također pri vrhu prioriteta.

I dok je jednima potpuno razumljivo, drugi se ipak pitaju – mogu li u baby room ući i tate, ili je to ipak prostorija rezervirana jedino i isključivo za mame?  Baš kao i kod većine prostorija slične namijene diljem svijeta, i vrata baby rooma u City Centeru one su kao ikonicu za signalizaciju koristili majku i dijete. A sasvim je jasno da mijenjanje pelena nije samo posao mame. Štoviše, brojna istraživanja pokazuju kako je uključenost oba roditelja u odgoj vrlo važna za boljitak psihičkog i fizičkog razvoja djece. I zato City Center one uvodi I tate, za promjenu! Simboličnom promjenom ikonice na vratima prostorije, predstavljenom upravo na Međunarodni dan djeteta, cilj je poslati nedvosmislenu poruku – ravnopravan odgoj počinje od pelena.

A spremne su i vrijedne nagrade na Facebook stranici City Centera one Zagreb i instagram profilu. Naime, uz malo kreativnosti, autore čak šest najkreativnijih odgovora nagrađujemo shoppingom u vrijednosti od 100 eura. Vremena imate do 30. studenog, a prije nego se uključite, provjerite Pravila sudjelovanja i Obavijest o obradi osobnih podataka za nagradni natječaj na Facebooku i na Instagramu.

Već prilikom idućeg posjeta City Centeru one, sa svojim mališanima svratite do baby rooma u kojemu sada – bez ikakve sumnje, ima mjesta i za mame i za tate. Vidimo se!