SHOPPING U VRIJEDNOSTI 1.000 EURA

Odabrani su dobitnici nevjerojatnog ljetnog shoppinga!

Lepršave haljine, šarene majice i cool hlačice must-have su komadi ove sezone. Upečatljivi kupaći kostimi, neodoljive torbe i pravi modni dodaci također su stvari bez kojih je teško zamisliti ljeto. A kako bi sve ovo, a i puno više, postalo dijelom vaše garderobe, City Center one pripremio je vruću nagradu za troje sretnika – super shopping! Sve što ste trebali učiniti je prijaviti se na newsletter City Centera one Zagreb i pokazati svoju kreativnost.

Naime,  26. lipnja putem maila zaprimili ste nagradni zadatak, a potom slijedili upute koje su vas vodile na korak do super shoppinga u omiljenom shopping centru. Očekuju vas sjajne nagrade: prva nagrada iznosi 1.000 eura, druga 500 eura, a treća 300 eura.

Pravila natječaja pročitajte ovdje.

Sretni dobitnici su:

  1. Mjesto

Jednom davno zvijezde su se posložile, sunce je peklo i magnetne sile (i City Center One) su učinili svoje 🤭😄.Bila je to ljetna subota popodne, morao sam skočiti do City Center One kako bi kupio novu košulju za nadolazeći obiteljski ručak na kojem ću upoznati budućeg šogora. Dok sam obilazio trgovine, ušao sam u jednu koja je bila prepuna ljetnih rasprodaja. U gužvi, primijetio sam simpatičnog starijeg gospodina koji je djelovao kao da je upravo sletio s Marsa i pokušavao dešifrirati veličine hlača. Prišao sam mu i pitao treba li pomoć. “Ah, molim te,” rekao je s olakšanjem, “tražim hlače za svog unuka, ali ovo je kao da čitam hijeroglife!” Nakon nekoliko minuta smijanja njegovim pokušajima da shvati oznake veličina, uspjeli smo zajedno pronaći savršene hlače. Gospodin je bio toliko zahvalan da me pozvao na kavu u kafić. Čekao je stariju unuku koja je trebala doći po njega. Dok smo tako razgovarali, u kafić je ušla ona – visoka, elegantna, s osmijehom koji bi mogao otopiti ledeni brijeg. „Ah, evo moje unuke,“ rekao je ponosno kao da predstavlja holivudsku zvijezdu. Ona se približila našem stolu i čim smo se pogledali, osjetio sam nevjerojatnu povezanost, kao da se svemir na trenutak zaustavio. „Bok“ pozdravila je, a meni srce poskočilo kao dijete na trampolinu. Sjela je i naručila hladni kapučino s ledom, a deda je odlučio ostaviti nas, izmislivši da mora još uplatiti Loto 🙈🤣. Mi smo nastavili razgovarati i smijati se kao da se znamo cijeli život. Znao sam da je to početak nečeg posebnog, da je to jedan od onih trenutaka koji mijenjaju život. Zašto je ta uspomena posebna i vrijedna pažnje? Zato jer smo onda upali u najbolji filmski scenarij ikad, bez da smo uopće bili svjesni. Svaki put kada se sjetimo tog dana, osjećamo toplinu u srcu i obuzme nas smijeh, podsjećajući nas na snagu ljubavi koja se rađa iz najneočekivanijih situacija.💕

Marko J.

  1. Mjesto

Dečko i ja s trbuhom do zuba kako se kaže, kupujemo posljednje sitnice koje su nedostajale za našu djevojčicu koju smo očekivali kroz par dana.

I naravno ja, žensko ko žensko, zastanem u izlogu zlatarne i gledam jednu meni predivnu ogrlicu, on siroče sav već izmučen od shoppinga (svi znamo kako to kod muškaraca ide) uputa jel stvarno, od svih briga ti stojiš i gledaš ogrlicu? Ja mu kažem da mi je stvarno divna i da bi ju baš voljela imati jer ogrlica  baš i nemam. Jedva se od maknem i idemo kući. Za nekoliko dana završavam u rodilištu na hitnom carskom, idući dan dolazi dečko u posjetu, nosi cvijeće i jednu kutijicu. Ljudi dragi, koliko sam ja suza prolila. On se onaj dan kad sam rodila vratio u Zagreb, inaće smo iz Zagorja, kupio onu istu ogrlicu koju sam onako milo gledala,za koju me je pitao jel stvarno😂. Mislim da je to definitivno najbolja i najljepša uspomena ikad… Nikad neću zaboraviti onaj njegov pogled i riječi “jel stvarno“.

Andreja L.

  1. Mjesto

Najdraža uspomena na city centar one, prvi put sam išla tamo, idemo u city west i ide sa mnom prijateljica koja zna put, ali ići ćemo pješice prečicom jer je brže, i tako ja slijedim nju i hodamo mi hodamo al nigdje centra na vidiku, mi smo završile u nekom polju, upale ljudima u dvorište i vrhunac je bio kad nas je napao pas 🤣🤣 nismo se mi vratile natrag nego smo nastavile i u vrazja doba ugledale centar. Bio je to najbolji shopping jer nam je taj dan sve išlo od ruke, sve nam je pasalo što smo isprobale, a i cijelim putem smo se smijale ko lude 😅 i dan danas kad god idem u city sjetim se te zgode.

Marija J.

Autori nagrađenih prijava će biti kontaktirani.