TIHI LUKSUZ U SPAVAĆOJ SOBI

Brend Perfecta Dreams, sinonim za kvalitetu i udobnost spavanja, ima pet novih zvijezda u svojem asortimanu.

Kad je Vogue pitao 16 najboljih svjetskih dekoratera koje trendove u dizajnu inte­rijera vide u nadolazećim godinama svi su redom dali isti odgovor – tihi luksuz. I, uistinu, trend tihog luksuza, u čijoj je srži fokus na kvaliteti i nastojanje da svaki trenu­tak postane važan, nudi osvježavajuću alternativu kaosu modernog života.

Spavaća soba savršeno je mjesto za prihvaćanje trenda tihog luksuza, jer je već odavno prerasla svoju primarnu ulogu funkcionalne prostorije za spavanje. Ona je naša oaza mira, skriveni kutak kad trebamo odmak, mjesto za najintimnije trenutke, ali i, dakako, prostor koji nam osigurava najvažnije kako bismo mogli funkcionirati – kvalitetan san.

Kako unijeti više tihog luksuza u interijer? U spavaćoj je sobi to definitivno krevet. Iz asor­timana brenda Perfecta Dreams izdvojili smo pet kreveta – od klasičnih do popularnih boxspring – koji osiguravaju vrhunski dizajn, udobnost i kvalitetu.

KREVET BELLUNO

Ovaj izuzetno moderno dizajniran krevet Belluno pravi je primjer hotelske udobnosti, trenda koji već neko vrijeme želimo preslikati i u svoje domove. Veliki jastuci već na prvi pogled zrače udobnošću i pozivaju vas na počinak.

KREVET FIRENZE

Evocira osjećaj luksuza i sofisticiranosti, unatoč jednostavnim linijama zbog kojih ga je lako uklopiti u svaki stil uređenja.

KREVET LISABON

Elegancija i stil, jednostavne i u isto vrijeme sofisticirane linije – krevet Lisabon pravo je osvježenje u asortimanu Perfecte Dreams. Elegantno uzglavlje savršeno ‘podiže’ klasičan dizajn, dajući mu dozu luksuza.

KREVET SIENA

Siena krevet ima udobno zaglavlje zahvaljujući kojem ćete se prije spavanja moći opustiti uz knjigu, a ujutro, čim otvorite oči, još malo uživati u udobnosti. Modernog je dizajna, što će ga učiniti glavnom inspiracijom za uređenje ostatka prostorije.

KREVET BARCELONA

Savršena kombinacija udobnosti, stila, klasične i umjetničke elegancije. Zbog svoje ‘visine’, svakom prostoru daje dodatnu dozu elegancije.