DOĐITE NA CITY KUŽINU

Blagdansko izdanje omiljenih kulinarskih radionica morate posjetiti idućeg vikenda.

Pripreme za najčarobnije razdoblje u godini službeno su počele! I prije nego se vašim domovima krenu širiti opojni blagdanski mirisi, 2. i 3. prosinca svratite u City Center one po dodatnu inspiraciju na pjatu.

Posljednje ovogodišnje izdanje City Kužine naglasak stavlja upravo na delicije uz koje ćete danima koji su pred nama dati posebnu čar – i to kao sraz tradicionalnih i modernih jela u izvedbi najpoznatijih hrvatskih chefova.

U subotu, 2. prosinca od 11 sati, Tomislav Špiček će pripremati nešto sasvim tradicionalno: slasne knedle od pšeničnog griza i šljiva na maslacu s prženim krušnim mrvicama, vrhnjem i zrncima vanilije. U popodnevnim satima, od 17 sati, kuhaču će preuzeti Damir Tomljanović i pokazati kako dati modernu notu blagdanskom stolu uz krokete od bakalara, aioli od češnjaka i čilija te ukiseljene brunoise od cikle.

U nedjelju, 3. prosinca, od 11 sati, Stjepan Vukadin inspirirat će vas svojim pohanim crnim rižotom, šalšom u šporko i kremom od buče – a ukoliko vam već iz naziva nije jasno, riječ je o modernom jelu od kojeg će vam rasti zazubice. Od 17 sati pozornicu će preuzeti Melkior Bašić te pripremiti tradicionalno dobro jelo: sporo pečeni lungić, ragu od gljiva, tamni umak i espumu od krumpira s vlascem.

Ne moramo posebno naglašavati da će u nevjerojatnim okusima imati priliku uživati svi oni koji posjete City Kužinu. I zato, ovog se vikenda vidimo na City Pazaru!