SVE ZA BLAGDANSKI STOL

Ovih blagdana biramo samo friško i domaće.

Složit ćemo se kako blagdani uvijek iziskuju posebnu pripremu. Iako ove godine neće biti prilike za velikim obiteljskim okupljanjima i veselim razgovorima za stolom uz koji se traži mjesto više, to ne znači da svoje ukućane ne morate razveseliti najfinijom hranom.

I zato, neka se ove godine na vašem stolu nađu za nijansu posebnije delicije kako bi blagdani ipak ostali u lijepom sjećanju. Baš sve što vam treba kako biste razmazili svoje, ali i nepce svojih najmilijih potražite svakog dana od 9 do 21 sat na City Pazaru u omiljenom shopping centru u ugodnoj atmosferi, bez brige o vremenskim uvjetima. A tko zna, možda vas domaće namirnice potaknu da se ovih blagdana okušate u pripremi slasnih fritula ili pak Linzer torte po provjereno dobrim receptima.

Svježa riba, morski plodovi, meso i suhomesnati proizvodi bit će glavne zvijezde vašeg blagdanskog stola, a savršeno će ga upotpuniti friško pečeni kruh ili neodoljivi kolači iz domaće radinosti.

Naravno, iako su blagdani rezervirani za opuštanje, ne treba zaboraviti na jačanje imuniteta tijekom hladnih zimskih dana, zato ne propustite odabrati uvijek svježe voće i povrće. Uz pravi, domaći med, u nadolazećem periodu oni će biti ukusan saveznik u jačanju imuniteta.

Osim toga, na pazaru potražite i druge domaće proizvode uz koje će blagdani postati za nijansu bolji: domaći mliječni proizvodi, kupinovo vino, džemovi i pekmez

Jedno je sigurno – po blagdansku spizu morate na najfriškiji pazar u gradu!