#YAMAMAYPROTECTION BRINE O VAŠEM ZDRAVLJU

Yamamay predstavlja novu kolekciju uz hashtag #YAMAMAYPROTECTION, dizajniranu od antibakterijskog pamuka, a sve kako bi se pružila zaštita i maksimalni benefit svim ljubiteljima ovog brenda.

Svakom novom linijom rublja i odjevnih komada Yamamay pokazuje posvećenost kako očuvanju okoliša tako i higijeni i zdravlju ljudi. Ova jesenska kolekcija izrađena je od pamuka, prirodnog vlakna koje je svježe, prozračno, upijajuće i ugodno za kožu. Antibakterijski tretman sprječava stvaranje i razmnožavanje bakterija, osiguravajući na taj način sigurnost i udobnost, a istodobno se bori protiv neugodnih mirisa i održava odjeću dulje svježom između pranja. Upravo iz tog razloga nova Yamamay kolekcija idealan je izbor za svakodnevno nošenje.

Ženska linija uključuje pamučnu majicu s kratkim rukavima, bodi i par tajica, dok muška linija sadrži jednostavne majice bez i sa rukavima na V-izrez te obične gaće i bokserice.

#YAMAMAYPROTECTION je udobna i svestrana linija, koja osim svakodnevnog nošenja može biti i dio različitih outfita jer pamučne majice, bodiji i tajice su klasični, basic komadi koji se uklapaju u sve stilove i odjevne kombinacije.

Neka briga o vašem zdravlju i higijeni bude na prvom mjestu.