Prizemlje
City Center Shop Map

LA DELTA – TORTE I KOLAČI

Neka jedu kolače, glasi jedna od najpoznatijih izreka Marije Antoanete. A kada su ti kolači iz La Delte, jedino što preostaje jest složiti se s izjavom. Bez obzira birate li radije tradicionalne torte ili ipak one malo modernije, suhe kolače i čajna peciva ili slastice s bogatim kremama – u najpoznatijoj splistkoj slastičarni pronaći ćete desert baš po svom ukusu.

A kako i ne biste kada ova najslađa splitska priča seže još u davnu 1988. godinu, kada su dva bračna para otvorila prvu poslovnicu u poznatom splitskom pothodniku. Iako su isprva prodavali dnevne marende, u grad su uskoro donijeli dašak Italije. Naime, sve sirovine, recepti i ambalaže dolazili su upravo iz susjedne nam zemlje, a na mjesečnoj bazi talijanski bi slastičari dolazili u Split i obučavali lokalne slastičare, pizza i sendvič majstore. I dok se tako po modne trendove moralo odlaziti u Trst, za dašak talijanske kuhinje bilo je dovoljno prošetati do omiljene slastičarne.

La Delta danas u svojoj ponudi ima neodoljive slastice, torte i kolače koji su izvorno nastali upravo u njezinu pogonu, a kasnije se proširili na splitsko tržište. Među njima se krije dobro znana torta Stracciatella, ali i različite torte s lisnatim tijestom.

A upravo raznovrsnost ponude ono je što ovu slastičarnu čini tako posebnom već generacijama. Naći ćete tu tradicionalne torte i kolače, ali i moderne recepture kojima je teško odoljeti. U najpoznatijoj splitskoj slastičarni pronaći ćete desert baš po svom ukusu. Zahvaljujući tome, kupci su tako u La Delti odavno postali dio obitelji, a obitelj je uvijek dobrodošla!

Pogledajte još sličnih trgovina

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citycenterone.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citycenterone.hr

Kolačići

Obavezno
citycenterone.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići