CALZEDONIA: SAVRŠENE ČARAPE S GAĆICAMA ZA SVAKI DAN

Calzedonia u proljetnom „prijelaznom“  periodu stavlja naglasak na ženske čarape s gaćicama, pogodne za svaki dan, ali i za posebne prigode.

Iz široke lepeze modela i boja, izdvajamo EVERYDAY liniju ženskih čarapa s gaćicama od 8 ili  20 dena, već od 5,30 €. Najpopularniji model u „boji kože“ dolazi u nekoliko varijanti, od „nude“  do brončanih nijansi, pa sve do boje kave i crne. Ovi proizvodi imaju pamučni umetak i laganu pasicu u struku, za maksimalnu udobnost.

Osim „everyday“ linije, dostupni su i  artikli INVISIBLEodnosno nevidljive, bešavne čarape s gaćicama, idealne za nošenje ispod svečanih haljina i suknji. Dostupne su u varijantama od 20 i 40 den-a, a također u različitim nijansama boja,  po cijeni od  samo 7,95 €.

PREMIUM linija naših čarapa s gaćicama kreirana od inovativnog i otpornog materijala, dostupna je po cijeni od  10,60 €. Čarape s gaćicama premium  od 15 den-a su dugotrajne i imaju mat efekt.  Kreirane da traju dulje, ove čarape postale su apsolutni bestseller sezone, o čemu svjedoči i sam naziv – premium.

Otkrijte Calzedonia asortiman čarapa s gaćicama, za svaki dan i za svaku prigodu!