DJEČJA DOGAĐANJA

Za malene kreativce, u Kid's Jungle igraonici svakodnevno se održavaju kreativne i sportske radionice u posebno uređenom prostoru.

Na radionicama se crta, boja, čita, izrađuju se razni ukrasni i korisni predmeti, igraju se društvene igre, natječe u raznim sportskim igrama i uvijek se svi odlično zabave i puno nauče.

Radionice i aktivnosti u igraonici koncipirane su na način da kod djece potiču radoznalost i zanimanje za određene aktivnosti, a aktivni rad tijela, uma i mašte mališana prioritet je igraonice Kid’s Jungle.

Petak, 15.11. u 15:30 sati – Haj’mo se igrati pogađanja! Koja ptica nosi crni frak, ne može letjeti, ali zato kliže po snijegu i ledu kao pravi profesionalac? Dođite u omiljenu igraonicu i zabavite se izrađujući pingvine! Koristit ćemo papirnate tanjure i kolaž papir.
Subota, 16.11
. u 16 sati – Kako nam se približava zima, tako sve više razmišljamo o načinima na koje bismo se mogli dobro ugrijati. Smislili smo jedan odličan, a k tome i sladak! Svratite izraditi šalicu vrućeg kakaa od kolaž papira i vate.
Nedjelja, 17.11. u 16 sati – Da ruke možemo grijati i nakon što ispijemo vrući kakao, odlučili smo izraditi prve ovosezonske zimske rukavice! Na raspolaganju imamo kolaž papir, špagu i vatu. Veselimo se vidjeti kreacije vaših mališana.

Više detalja o radionicama u Kid’s Jungle igraonici pogledajte na linku dječje radionice.