DJEČJA DOGAĐANJA

Za malene kreativce, u Kid's Jungle igraonici svakodnevno se održavaju kreativne i sportske radionice u posebno uređenom prostoru.

Na radionicama se crta, boja, čita, izrađuju se razni ukrasni i korisni predmeti, igraju se društvene igre, natječe u raznim sportskim igrama i uvijek se svi odlično zabave i puno nauče.

Radionice i aktivnosti u igraonici koncipirane su na način da kod djece potiču radoznalost i zanimanje za određene aktivnosti, a aktivni rad tijela, uma i mašte mališana prioritet je igraonice Kid’s Jungle.

Petak, 23.8. u 15:30 sati – Ljeto još uvijek traje, pa tako i ljetne asocijacije. A jedna od prvih asocijacija na ljeto nama su šarene ribice! Zato ćemo ih ovog vikenda izrađivati od kolaž papira, umjetnih očiju, flomastera i šljokica.
Subota, 24.8. u 15:30 sati – Kod nas nema opasnih životinja, naša meduza neće vas opeći nego poškakljati. Pitate se kakva je to meduza koja škaklja? To je meduza koju ćemo izraditi od vune, papirnatih tanjura, kolaž papira i flomastera.
Nedjelja, 25.8. u 15:30 sati – Vinut ćemo se među oblake pomoću šarenih balona koje smo sami izradili od kolaž papira i salveta. Sigurni smo da jedva čekate pridružiti nam se!

Više detalja o radionicama u Kid’s Jungle igraonici pogledajte na linku dječje radionice.