DJEČJA DOGAĐANJA

Za malene kreativce, u Kid's Jungle igraonici svakodnevno se održavaju kreativne i sportske radionice u posebno uređenom prostoru.

Na radionicama se crta, boja, čita, izrađuju se razni ukrasni i korisni predmeti, igraju se društvene igre, natječe u raznim sportskim igrama i uvijek se svi odlično zabave i puno nauče.

Radionice i aktivnosti u igraonici koncipirane su na način da kod djece potiču radoznalost i zanimanje za određene aktivnosti, a aktivni rad tijela, uma i mašte mališana prioritet je igraonice Kid’s Jungle.

Petak, 24.1. u 16 sati – Nekoliko nas je centimetara snijega počastilo proteklih dana. Možda nije bilo dovoljno za izraditi snjegovića u dvorištu, ali to ne znači da mi ne možemo izraditi jednoga u igraonici. Za izradu snjegovića koristit ćemo špatule, košarice za muffine i kolaž papir.
Subota, 25.1. u 16 sati – Jeste li ikada vidjeli polarnu lisicu? Naravno da niste, ipak ona živi na sjeveru. A znate li da ona pripada u porodicu pasa? Te i još mnoge zanimljivosti saznat ćete od animatorica u omiljenoj igraonici pridružite li nam se dok izrađujemo polarne lisice od papirnatih tanjura, kolaž papira i vate.
Nedjelja, 26.1. u 16 sati – Cijeli vikend provodimo u znaku zime, dalo bi se čak zaključiti da navijamo za novi snijeg. Zato ćemo ove nedjelje izrađivati sanjke. Pripremili smo predloške, škare i bojice, čekamo vas. Veselimo se čuti vašu priču s najluđeg sanjkanja!

Više detalja o radionicama u Kid’s Jungle igraonici pogledajte na linku dječje radionice.