DJEČJA DOGAĐANJA

Za malene kreativce, u Kid's Jungle igraonici svakodnevno se održavaju kreativne i sportske radionice u posebno uređenom prostoru.

Na radionicama se crta, boja, čita, izrađuju se razni ukrasni i korisni predmeti, igraju se društvene igre, natječe u raznim sportskim igrama i uvijek se svi odlično zabave i puno nauče.

Radionice i aktivnosti u igraonici koncipirane su na način da kod djece potiču radoznalost i zanimanje za određene aktivnosti, a aktivni rad tijela, uma i mašte mališana prioritet je igraonice Kid’s Jungle.

Petak, 25.10. u 16 sati – Zaplešite s nama i super strašnim kosturima koje ćemo izraditi od štapića s vatom i kolaž papira! Čekamo vas!
Subota, 26.10. u 16 sati – Jedna noćna životinjica zalepršat će kreativnim dijelom naše igraonice. Kako lete šišmiši izrađeni od plastičnih žličica, kolaž papira i umjetnih očiju provjerite već ovog vikenda!
Nedjelja, 27.10. u 16 sati – Samo dan kasnije potpuno druga stvorenja lepršat će igraonicom – leteći duhovi izrađeni od čaša, krep papira i super strašnih detalja koje će mali kreativci izraditi svojim spretnim ručicama.

Više detalja o radionicama u Kid’s Jungle igraonici pogledajte na linku dječje radionice.