DJEČJA DOGAĐANJA

Za malene kreativce, u Kid's Jungle igraonici svakodnevno se održavaju kreativne i sportske radionice u posebno uređenom prostoru.

Na radionicama se crta, boja, čita, izrađuju se razni ukrasni i korisni predmeti, igraju se društvene igre, natječe u raznim sportskim igrama i uvijek se svi odlično zabave i puno nauče.

Radionice i aktivnosti u igraonici koncipirane su na način da kod djece potiču radoznalost i zanimanje za određene aktivnosti, a aktivni rad tijela, uma i mašte mališana prioritet je igraonice Kid’s Jungle.

Petak, 20.9. u 15,30 sati – Puž muž, vadi roge van, da ti kuću ne prodam… Ostatak ove svima dobro znane brojalice zapjevat ćemo zajedno zabavljajući se i izrađujući vesele puževe od kolaž papira.
Subota, 21.9. u 16 sati – Ljubitelji čitanja bit će oduševljeni pridruže li nam se na ovoj kreativnoj radionici jer ćemo izrađivati skroz originalne označivače stranica koje ćemo bojicama i flomasterima urediti po vlastitom ukusu.
Nedjelja, 22.9. u 16 sati – Znate li koji se novčići koriste u kojoj zemlji? Znate li koliko slatkiša možete kupiti kojim novčićem? Je li veći novčić ujedno i novčić koji više vrijedi? Naše tete znaju odgovore na sva ta, a i mnogo drugih pitanja koja ćete im zasigurno postaviti ocrtavajući kovanice različitim bojama.

Više detalja o radionicama u Kid’s Jungle igraonici pogledajte na linku dječje radionice.