CINEPLEXX KINO

Uživajte uz filmske hitove, 3D projekcije, crtiće za najmlađe i još puno, puno dobre filmske zabave u Cineplexx kinu City Centera one.

Sve to donosi vam najveće kino u istočnom dijelu grada – Cineplexx kino sa sedam vrhunskih, moderno opremljenih dvorana. Ne propustite pogledati najveće hollywoodske blockbustere, filmove koji osvajaju prva mjesta na poznatim festivalima i atraktivne domaće naslove, ponedjeljak, utorak, četvrtak i petak od 16 do 22 sata, srijedu od 14,30 do 22 sata te u subotu i nedjelju od 10,30 do 22 sata.

Mjere koje su poduzete u Cineplexxu kako biste pazili sebe i čuvali druge, provjerite na #ostanimoodgovorni.

Ladies night
Za sve posjetiteljice tu je zabavni Ladies night, koji donosi savršeno žensko druženje uz čašu šampanjca, poklone iznenađenja te damski tretman uz posebne kino projekcije.

Family Day
Osim ženskih filmskih večeri, tu je i Family day, poseban program dječjih filmskih naslova koji je baš po mjeri svake obitelji. Najbrži dobivaju i super nagrade, stoga ne zaboravite svoju Family Film club karticu jer najbrže očekuju posebna iznenađenja!

Srijeda za 29 kn
Svake srijede uživajte u projekcijama najnovijih filmskih hitova po super cijeni već od 29 kuna (3,85€)*

29 kn za sve studente
Studenti mogu predahnuti od učenja i predavanja te uživati u holivudskim hitovima, cjelovečernjim animiranim avanturama, Oscarom ovjenčanim filmovima i najboljim ostvarenjima europske kinomatografije. Bilo koji dan u tjednu, svi studenti uz predočenje indexa ili iksice mogu pogledati ove filmske hitove po odličnoj cijeni od 29 kuna (3,85€)*.

Cineplexx Bonus Card
Posjetiteljima Cineplexx kina također je na raspolaganju i klub pogodnosti – Cineplexx Bonus Card.
Uz njega možete uživati u novim filmskim hitovima i sakupljati duple bonus bodove prilikom posjete svom omiljenom kinu te se pritom osjećati kao zvijezda sa svojim Cineplexx Bonus Cardom u džepu***. Jer prave zvijezde našeg kina nisu samo na platnu, već i u publici. Prave zvijezde ste vi!

Online kupovina
Ako pak niste fan čekanja u redu, i volite svoju kupovinu obavljati putem interneta, Cineplexx vam omogućava da kino ulaznice kupujete brzo i jednostavno on-line.

Sve što trebate napraviti jest prijaviti se na Cineplexx web stranici, odabrati film i vrijeme projekcije. Također odaberite željena sjedala i način plaćanja, kliknite na “Kupiti” te brzo i efikasno dođite do svoje kino ulaznice.

Ispišite svoju ulaznicu kod kuće, te zaobiđite red na kino blagajni. Predočite ispisanu ulaznicu kino djelatniku na ulazu u dvoranu, i uživajte u filmu.

Ako posjedujete gore navedeni Cineplexx Bonus Card, vrlo ga jednostavno možete nadoplatiti i online, kao i platiti svoje ulaznice.

Rezervirajte svoju ulaznicu već danas. Vidimo se u Cineplexxu, u City Centeru one.

Raspored projekcija potražite na www.cineplexx.hr.

*Poseban studentski popust odnosi se na sve filmove u 2D-u tijekom cijelog tjedna te u svim terminima prikazivanja. Popust ne uključuje kupnju ulaznica za 3D filmove, VIP sjedala i filmove s trajanjem duljim od 120 minuta, koji se naplaćuju prema standardnom cjeniku kina.

*** Cijena se odnosi na 2D filmove. Za 3D filmove i filmove s posebnom dužinom trajanja primjenjuju se nadoplate prema važećem kino cjeniku.
Cijena se ne odnosi na pretpremijere i posebne projekcije.

***Dupli bodovi odnose se na najviše dvije ulaznice po filmu i dodjeljuju se isključivo za navedene filmove. Ukoliko još uvijek nemaš svoj Cineplexx Bonus Card, saznaj kako ga napraviti ovdje.

1 EUR = 7,53450 HRK