CINEPLEXX KINO

Uživajte uz filmske hitove, 3D projekcije, crtiće za najmlađe i još puno, puno dobre filmske zabave u Cineplexx kinu City Centera one.

Sve to donosi vam najveće kino u istočnom dijelu grada – Cineplexx kino sa sedam vrhunskih, moderno opremljenih dvorana. Ne propustite pogledati najveće holivudske blockbustere, filmove koji osvajaju prva mjesta na poznatim festivalima i atraktivne domaće naslove, od ponedjeljka do petka od 15:30 do 22:30 te u subotu i nedjelju od 11 do 22 sata.

Ladies night
Za sve posjetiteljice tu je zabavni Ladies night, koji donosi savršeno žensko druženje uz piće dobrodošlice i poklone iznenađenja uz najnovije filmske hitove.

Family Day
Osim ženskih filmskih večeri, tu je i Family day, poseban program dječjih filmskih naslova koji je baš po mjeri svake obitelji. Najsretniji dobivaju i super nagrade, a sve najmlađe posjetitelje očekuje zabava u predvorju kina.

Srijeda za 3,85 € (29 kn)
Ne propustite Cineplexx srijedu i cijelu godinu svake srijede uživajte u projekcijama najnovijih filmskih hitova po super cijeni već od 3,90 € (29 ,38kn)*

Family Film Club
Uživajte u brojnim pogodnostima koje pruža članstvo u Family Film clubu za djecu do 14 godina! Članstvo je besplatno, preuzmite svoju karticu i ne propustite cijenu ulaznice za Family Film club člana i pratnje već od 3,90 € (29,38 kn)* te posebnu cijenu menija. Sve detalje možete pronaći na linku.

4,50€ / 33,91 kn za sve studente
Studenti mogu predahnuti od učenja i predavanja te uživati u holivudskim hitovima, cjelovečernjim animiranim avanturama, Oscarom ovjenčanim filmovima i najboljim ostvarenjima europske kinematografije. Bilo koji dan u tjednu svi studenti uz predočenje indexa ili iksice mogu pogledati ove filmske hitove po odličnoj cijeni od 4,50 € (33,91 kn)**

Cineplexx Bonus Card
Posjetiteljima Cineplexx kina također je na raspolaganju i klub pogodnosti – Cineplexx Bonus Card. Ostvarite više pri svakom posjetu kinu uz posebne cijene ulaznica. Uz Cineplexx Bonus card možete uživati u novim filmskim hitovima i sakupljati bonus bodove koje možete zamijeniti za atraktivne nagrade. Osjećajte se kao zvijezda prilikom posjete svom omiljenom kinu sa svojim Cineplexx Bonus Cardom u džepu***. Jer prave zvijezde našeg kina nisu samo na platnu, već i u publici. Prave zvijezde ste vi!

Online kupovina
Ako pak niste fan čekanja u redu i volite svoju kupovinu obavljati putem interneta, Cineplexx vam omogućava da kinoulaznice kupujete brzo i jednostavno online. Sve što trebate napraviti jest prijaviti se na Cineplexx web stranici, odabrati film i vrijeme projekcije. Također odaberite željena sjedala i način plaćanja, kliknite na “Kupiti” te brzo i efikasno dođite do svoje kinoulaznice.

Zaobiđite red na kinoblagajni i na ulazu predočite online ulaznicu djelatniku na ulazu u dvoranu i uživajte u filmu. Ako posjedujete gore navedeni Cineplexx Bonus Card, vrlo ga jednostavno možete nadoplatiti i online, kao i platiti svoje ulaznice.

Rezervirajte svoju ulaznicu već danas. Vidimo se u Cineplexxu, u City Centeru one.

Raspored projekcija potražite na www.cineplexx.hr.

*Ponuda vrijedi za 2D filmove u redovnoj distribuciji u trajanju do 120 minuta. Za 3D filmove, VIP sjedala i filmove s posebnom dužinom trajanja primjenjuju se nadoplate prema važećem kinocjeniku.

**Poseban studentski popust odnosi se na sve 2D filmova tijekom cijelog tjedna te u svim terminima prikazivanja. Za 3D filmove, VIP sjedala i filmove s posebnom dužinom trajanja primjenjuju se nadoplate prema važećem kinocjeniku.

***Ukoliko još uvijek nemate svoj Cineplexx Bonus Card, saznajte kako ga napraviti ovdje.

1 EUR = 7,53450 HRK